vrijdag 19 oktober 2018 | week 42
Home » Algemeen » Handwerkbazaar in Ontmoet!

Handwerkbazaar in Ontmoet!

Berkel en Rodenrijs – De handwerkclub houdt woensdagmiddag 10 oktober haar jaarlijkse bazaar in Wel-Kom!, ds. van Koetsveldstraat 3 te Berkel en Rodenrijs. Tussen 14.00 en 16.00 uur zijn belangstellenden van harte welkom een kijkje te komen nemen.
ln het afgelopen jaar hebben de dames van de handwerkclub weer veel mooíe en praktische creaties gemaakt. Denk aan brei- en borduurwerken, schorten, tafellakens, babytruitjes en nog veel meer! Ook zal er onder andere een mooi schilderij worden verloot.
Er is vast iets van uw gading bij. De zelfgemaakte artikelen zijn scherp geprijsd. De opbrengst wordt besteed aan de aankoop van nieuwe materialen.

Check Also

Onderweg met Resi Voorwinden

Lansingerland - In de rubriek 'Onderweg met...' lopen we een klein stukje mee op de levensweg van iemand uit Lansingerland. Deze week met Resi Voorwinden. Haar levensvisie: "Laat je uitdagen door wat op je pad komt, probeer er iets van te maken en de juiste keuzes te maken".

Geef een reactie