donderdag 18 oktober 2018 | week 42
Home » Algemeen » Vrijwilligers Paardestal vieren 35-jarig bestaan

Vrijwilligers Paardestal vieren 35-jarig bestaan

Vrijwilligers Paardestal vieren 35-jarig bestaan

Berkel en Rodenrijs – Ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan van De Paardestal hebben de vrijwilligers een Dagje Uit aangeboden gekregen van het bestuur. Op de laatste zomerse dag in september stond ’s morgens vroeg de bus al klaar bij t Manneke. Met 45 mensen vertrok de bus naar de glasfabriek in Leerdam, waar de koffie met een petitfour klaarstonden. Na de interessante rondleiding reisde het gezelschap af naar Maarssen waar iedereen werd ingescheept op de MS De Tijd voor een tocht over de Vecht. Het weer was schitterend. Iedereen kon op het dek genieten van de lekkere lunch en borrel. Tijdens de rit terug naar huis bedankte voorzitter Kees Zwakkenberg alle vrijwilligers voor hun inzet en sprak de hoop uit dat de samenwerking nog vele jaren mag duren om alle goede doelen te kunnen blijven ondersteunen. De dag werd afgesloten met een diner bij t Manneke.

Check Also

Bart Jan van Miltenburg zet schouders onder voorzitterschap Welzijn Lansingerland

Lansingerland - Toen hem dit voorjaar gevraagd werd zich te beraden op aanvaarding van het bestuursvoorzitterschap van de Stichting Welzijn Lansingerland was Bart Jan van Miltenburg verrast, maar ook was het voor hem een uitdaging zich te begeven op een pad dat hij pas kort kende. “Toen mijn vader ziek werd kwamen wij in aanraking met allerlei hulpinstanties. Een wereld die wij niet kenden, maar waarbij we al snel het gevoel kregen dat we er niet alleen voor stonden,” aldus de Berkelaar die in het dagelijks leven werkt als pensioenjurist vanuit zijn eigen Berkelse kantoor.

Geef een reactie