vrijdag 19 oktober 2018 | week 42
Home » Algemeen » De Poolster zwaait directeur uit

De Poolster zwaait directeur uit

De Poolster zwaait directeur uit

Berkel en Rodenrijs – Op 7 september heeft basisschool De Poolster met een lach en ook een klein traantje afscheid genomen van hun directeur: meester Ger van Dongen. Na 42 jaar werkzaam te zijn geweest op De Poolster gaat hij nu genieten van een welverdiend pensioen. Met een terugblikmoment vol herinneringen en een ingestudeerd lied hebben de kinderen afscheid van hem genomen op het schoolplein. Het Poolsterstokje werd als afsluiting van de festiviteiten, symbolisch doorgegeven aan de nieuwe directeur Wendy Vonk. Aansluitend was er voor ouders gelegenheid om Ger te bedanken. Na schooltijd werd er met andere directeuren, stafleden, oud-collega’s en collega’s onder het genot van een hapje en drankje een afscheidsreceptie gehouden. Met een kofferbak vol blijk van waardering vertrok Ger voor de laatste keer van ‘zijn Poolster’ richting huis.

Check Also

Lesito viert jubileum

Bleiswijk - Middenkoor Lesito bestaat 50 jaar. En om dit heugelijke feit te vieren werd op 7 oktober in de OLV Visitatie parochie een feestelijke Eucharistieviering gehouden. De dirigent selecteerde hiervoor mooie nummers uit het repertoire.

Geef een reactie