maandag 18 februari 2019 | week 08
Home » Sport » Charissa Kuiper runner up bij Belgian Junior 2018

Charissa Kuiper runner up bij Belgian Junior 2018

Charissa Kuiper runner up bij Belgian Junior 2018

Bergschenhoek – Badmintonster Charissa Kuiper uit Bergschenhoek is afgelopen weekend samen met haar partner Nadia Choukri tweede geworden in de vrouwendubbel tijdens de Belgian Junior 2018 in Luik.

Afgelopen weekend vond in Herstal (Luik) de Belgian Junior 2018 plaats. Charissa starte daar als derde geplaatste in de gemengd dubbel met haar partner Brian Wassink, maar helaas verloren zij afgelopen vrijdag in de tweede ronde van een ander Nederlands koppel. In de vrouwendubbel vormde Charissa voor het eerst een koppel met Nadia Choukri en zij wisten de finale te bereiken door in de eerste ronde het Duitse koppel Maria Kuse en Tabea Tirschmann in twee sets te verslaan, vervolgens hadden zij een walk over in de kwartfinale vanwege een blessure bij het Belgische koppel Kirsten Boonen en Joke de Langhe en tenslotte wonnen ze in de halve finale in twee sets van het Engelse koppel Amy Hayhoe en Natalia Mitchell. Het Duitse koppel Leona Michalski en Tuc Phuong Nguyen was in de finale echter in twee sets te sterk voor het Nederlandse koppel, maar al met al is de tweede plek op de Belgian Junior 2018 een goed resultaat voor voor beide door FZ Forza gesponsorde spelers.

Check Also

Berkel – HVC’10 haalt het einde niet

Berkel en Rodenrijs - De eerste confrontatie tussen Berkel en HVC '10 uit Hoek van Holland was in een 3-0 overwinning voor Berkel geëindigd. In de terugwedstrijd stond Berkel een kwartier voor tijd met 2-1 voor. Toen sloeg de vlam in de pan en bracht zelfs een ingelaste afkoelingsperiode van scheidsrechter Ernstjan van der Perk uit Leiden geen uitkomst, ondanks een drie kwartier onderhandelen Hierdoor krijgt deze wedstrijd nog een staartje van 16 minuten.

Geef een reactie