dinsdag 19 februari 2019 | week 08
Home » Algemeen » Handwerkbazaar in Ontmoet!

Handwerkbazaar in Ontmoet!

Berkel en Rodenrijs – De handwerkclub houdt woensdagmiddag 10 oktober haar jaarlijkse bazaar in Wel-Kom!, ds. van Koetsveldstraat 3 te Berkel en Rodenrijs. Tussen 14.00 en 16.00 uur zijn belangstellenden van harte welkom een kijkje te komen nemen.
ln het afgelopen jaar hebben de dames van de handwerkclub weer veel mooíe en praktische creaties gemaakt. Denk aan brei- en borduurwerken, schorten, tafellakens, babytruitjes en nog veel meer! Ook zal er onder andere een mooi schilderij worden verloot.
Er is vast iets van uw gading bij. De zelfgemaakte artikelen zijn scherp geprijsd. De opbrengst wordt besteed aan de aankoop van nieuwe materialen.

Check Also

Bijna vierhonderd dieren laten zich van hun beste kant zien

Berkel en Rodenrijs - Het was een gekakel en gepiep van jewelste tijdens de voor de 66ste keer georganiseerde Open Provinciale Kampioenstentoonstelling kleindierenliefhebbers Zuid-Holland. Ditmaal georganiseerd door Kleindierensportvereniging D.V.V.; de vereniging die vorig jaar het 95-jarig bestaan vierde en gevraagd werd de tentoonstelling te organiseren.

Geef een reactie