maandag 17 december 2018 | week 51
Home » fbpost » New York Minimarathon
De lopers hebben er zin in!

New York Minimarathon

New York Minimarathon

Lansingerland – Op zaterdag 6 oktober wordt in Rotterdam de NewYork Minimarathon georganiseerd. Alle lopers, individueel of in teamverband, proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Diabetes Fonds ten behoeve van verder onderzoek en verbetering van de behandeling voor mensen met diabetes. Bijna iedereen heeft in zijn of haar omgeving wel iemand met diabetes en weet hoe het je dagelijks leven kan beïnvloeden. Het hardloopteam AnnemiekLoopt wil anderen aanzetten om voor dit goede doel te doneren. Een enorm gezellige en gemotiveerde groep traint wekelijks vanaf het gemeentehuis Lansingerland bij AnnemiekLoopt. Doneren kan via de link: www.newyorkminimarathon.nl/team/annemiekloopt.

Check Also

Digital Greenhouse, Fossielvrije Glastuinbouw en Hybride Leren

Lansingerland - Wageningen University ##+## Research Glastuinbouw, Delphy Improvement Centre, DLV Glas ##+## Energie consultancy en het Lentiz MBO Oostland dienden samen een subsidieaanvraag in voor de realisatie van twee projecten op het gebied van energietransitie en digitalisering in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. De gemeente Lansingerland ondersteunt dit project financieel.

Geef een reactie