vrijdag 19 oktober 2018 | week 42
Home » fbpost » New York Minimarathon
De lopers hebben er zin in!

New York Minimarathon

New York Minimarathon

Lansingerland – Op zaterdag 6 oktober wordt in Rotterdam de NewYork Minimarathon georganiseerd. Alle lopers, individueel of in teamverband, proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Diabetes Fonds ten behoeve van verder onderzoek en verbetering van de behandeling voor mensen met diabetes. Bijna iedereen heeft in zijn of haar omgeving wel iemand met diabetes en weet hoe het je dagelijks leven kan beïnvloeden. Het hardloopteam AnnemiekLoopt wil anderen aanzetten om voor dit goede doel te doneren. Een enorm gezellige en gemotiveerde groep traint wekelijks vanaf het gemeentehuis Lansingerland bij AnnemiekLoopt. Doneren kan via de link: www.newyorkminimarathon.nl/team/annemiekloopt.

Check Also

Landelijk congres Buurttoezicht levert concrete resultaten op

Lansingerland - Rond de honderd belangstellenden brachten vanuit het hele land zaterdag 13 oktober een bezoek aan het eerste landelijke congres ‘De toekomst van buurtpreventie initiatieven’ dat in de Week van de Veiligheid werd georganiseerd in het gemeentehuis van Lansingerland.

Geef een reactie