dinsdag 19 februari 2019 | week 08
Home » fbpost » New York Minimarathon
De lopers hebben er zin in!

New York Minimarathon

New York Minimarathon

Lansingerland – Op zaterdag 6 oktober wordt in Rotterdam de NewYork Minimarathon georganiseerd. Alle lopers, individueel of in teamverband, proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Diabetes Fonds ten behoeve van verder onderzoek en verbetering van de behandeling voor mensen met diabetes. Bijna iedereen heeft in zijn of haar omgeving wel iemand met diabetes en weet hoe het je dagelijks leven kan beïnvloeden. Het hardloopteam AnnemiekLoopt wil anderen aanzetten om voor dit goede doel te doneren. Een enorm gezellige en gemotiveerde groep traint wekelijks vanaf het gemeentehuis Lansingerland bij AnnemiekLoopt. Doneren kan via de link: www.newyorkminimarathon.nl/team/annemiekloopt.

Check Also

Berkel – HVC’10 haalt het einde niet

Berkel en Rodenrijs - De eerste confrontatie tussen Berkel en HVC '10 uit Hoek van Holland was in een 3-0 overwinning voor Berkel geëindigd. In de terugwedstrijd stond Berkel een kwartier voor tijd met 2-1 voor. Toen sloeg de vlam in de pan en bracht zelfs een ingelaste afkoelingsperiode van scheidsrechter Ernstjan van der Perk uit Leiden geen uitkomst, ondanks een drie kwartier onderhandelen Hierdoor krijgt deze wedstrijd nog een staartje van 16 minuten.

Geef een reactie