maandag 17 december 2018 | week 51
Home » fbpost » Kievit eindigt speelseizoen met wedstrijd “versier je fiets”

Kievit eindigt speelseizoen met wedstrijd “versier je fiets”

Kievit eindigt speelseizoen met wedstrijd “versier je fiets”

Berkel en Rodenrijs – Zaterdag 6 oktober vanaf 11.00 uur viert speeltuin De Kievit het einde van het speelseizoen met een speciale activiteit. Vanwege het 65-jarig bestaan wordt er een extra groot feest van gemaakt.

Net als 30 jaar geleden kunnen de kinderen van Lansingerland hun fiets, step, skelter of welk vervoermiddel dan ook, komen versieren in de speeltuin. Je eigen versiering meenemen kan, De Kievit heeft materiaal beschikbaar om je fiets te versieren. Elke deelnemer krijgt de Officiële Kievit Fietsbel.
Een deskundige jury beoordeelt je creatie op originaliteit en feestelijkheid. De jurering vindt plaats vanaf 13.30 op de locatie van de Lions Badeendenrace aan de Berkelse Plas. Kinderen gaan – samen met hun ouder(s) – op eigen gelegenheid naar deze locatie. Hier worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd door De Kievit, Scouting Berkel en Lionsclub Berkel. Om 14.30 uur is de prijsuitreiking voor de mooiste creaties. De speeltuin sluit 6 oktober om 14.00 uur.
Om 15.00 uur begint de Badeendenrace van Lionsclub Berkel en Rodenrijs. Vanaf 13.00 uur zijn er al activiteiten bij de Berkelse Plas.
Meer informatie over deelnemen is te vinden op www.speeltuindekievit.nl.

Check Also

Humanitas deelt bij 10-jarig bestaan Hartenwensen uit

Bleiswijk - Woensdagavond 28 november werd het 10-jarig bestaan gevierd van Humanitas Lansingerland met bestuur en vrijwilligers in SPEEL!, de bijzonder mooie speelgoedwinkel die is gevestigd in de voormalige bibliotheek aan de Dorpsstraat. Humanitas heeft haar kantoor boven de winkel en mocht voor haar jubileum de winkelruimte beneden gebruiken. Voor een aantal inwoners van Lansingerland werd het wel een heel bijzondere avond: Humanitas deelde vanwege haar jubileum een aantal Hartenwensen uit.

Geef een reactie