vrijdag 19 oktober 2018 | week 42
Home » fbpost » Kievit eindigt speelseizoen met wedstrijd “versier je fiets”

Kievit eindigt speelseizoen met wedstrijd “versier je fiets”

Kievit eindigt speelseizoen met wedstrijd “versier je fiets”

Berkel en Rodenrijs – Zaterdag 6 oktober vanaf 11.00 uur viert speeltuin De Kievit het einde van het speelseizoen met een speciale activiteit. Vanwege het 65-jarig bestaan wordt er een extra groot feest van gemaakt.

Net als 30 jaar geleden kunnen de kinderen van Lansingerland hun fiets, step, skelter of welk vervoermiddel dan ook, komen versieren in de speeltuin. Je eigen versiering meenemen kan, De Kievit heeft materiaal beschikbaar om je fiets te versieren. Elke deelnemer krijgt de Officiële Kievit Fietsbel.
Een deskundige jury beoordeelt je creatie op originaliteit en feestelijkheid. De jurering vindt plaats vanaf 13.30 op de locatie van de Lions Badeendenrace aan de Berkelse Plas. Kinderen gaan – samen met hun ouder(s) – op eigen gelegenheid naar deze locatie. Hier worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd door De Kievit, Scouting Berkel en Lionsclub Berkel. Om 14.30 uur is de prijsuitreiking voor de mooiste creaties. De speeltuin sluit 6 oktober om 14.00 uur.
Om 15.00 uur begint de Badeendenrace van Lionsclub Berkel en Rodenrijs. Vanaf 13.00 uur zijn er al activiteiten bij de Berkelse Plas.
Meer informatie over deelnemen is te vinden op www.speeltuindekievit.nl.

Check Also

Berkel moet tot tweemaal toe de gelijkmaker toestaan

Berkel en Rodenrijs - Drie punten zouden Berkel koploper maken in de tweede klasse C. Echter het bezoekende RCL uit Leiderdorp wilde niet meewerken aan deze riante uitgangspositie thuisclub Berkel. Tweemaal nam de ploeg van trainer Jan van der Lugt een voorsprong met twee uitstekende doelpunten. Chaotisch verdedigen was er mede de oorzaak van dat er na negentig minuten spelen een 2-2 deling op het scorebord stond.

Geef een reactie