vrijdag 19 oktober 2018 | week 42
Home » fbpost » Marco Bakker te gast in de dorpskerk

Marco Bakker te gast in de dorpskerk

Marco Bakker te gast in de dorpskerk

Berkel en Rodenrijs – Op zaterdag 6 oktober is de bekende tenor Marco Bakker aanwezig om in de dorpskerk mee te zingen in een avondvullend programma. De zanger wordt begeleid door organist/pianist Arjan Breukhoven.

Arjan Breukhoven is net terug van een concerttour door Australië. Hij biedt het publiek samen met Marco Bakker een gevarieerd programma. Er komen populaire musicals voorbij en het publiek kan zich even wanen in de spiegelzaal van Schloss Schönbrunn Wenen. Van Mozart tot Porgy and Bess. Arjan Breukhoven zal improviseren op musicalthema’s en bekende filmmuziek.
Marco Bakker studeerde aan het Amsterdamse conservatorium en debuteerde op het Holland Festival in 1965. Zijn grote doorbraak kwam bij de uitvoering van de opera La Traviata. Al jaren treedt Marco, naast zijn solistische optredens, samen op met Ernst Daniël Smid en Henk Poort, de Drie Baritons. Kortgeleden verscheen zijn nieuwste CD met liederen van Schumann en Mahler. Marco verleent regelmatig zijn medewerking aan masterclasses waarbij hij zijn rijke muziekervaring kan delen met jonge talenten. Het zal een prachtige muziekavond worden van twee muzikale vrienden die met enige regelmaat samen optreden op verschillende muziekpodia.
Het concert op 6 oktober begint om 20.00 uur. Kaarten zijn te reserveren via www.arjanbreukhoven.nl/agenda.

Check Also

Landelijk congres Buurttoezicht levert concrete resultaten op

Lansingerland - Rond de honderd belangstellenden brachten vanuit het hele land zaterdag 13 oktober een bezoek aan het eerste landelijke congres ‘De toekomst van buurtpreventie initiatieven’ dat in de Week van de Veiligheid werd georganiseerd in het gemeentehuis van Lansingerland.

Geef een reactie