zondag 16 december 2018 | week 50
Home » Advertorial » 54 Volkswagen up!s voor een Guinness Record
Regio - M. de Koning organiseerde zaterdag 29 september de 1e M. de Koning up!tocht. Een evenement voor berijders en eigenaren van een Volkswagen up! In navolging op het succesvolle evenement de cabriotocht die het autobedrijf al jaren organiseert, waren dit keer de up!-rijders aan de beurt.

54 Volkswagen up!s voor een Guinness Record

54 Volkswagen up!s voor een Guinness Record

Regio – M. de Koning organiseerde zaterdag 29 september de 1e M. de Koning up!tocht. Een evenement voor berijders en eigenaren van een Volkswagen up! In navolging op het succesvolle evenement de cabriotocht die het autobedrijf al jaren organiseert, waren dit keer de up!-rijders aan de beurt.

Het evenement startte op de Volkswagen vestiging aan de Vlambloem, waar de mensen een route meekregen en een tas met proviand voor onderweg. De route leidde via veel binnendoor weggetjes, dijken en bossen naar de 1e tussenstop bij Tull en ’t Waal. Daar stond de organisatie klaar met broodjes en drankjes. Ook werden er filmopnames en foto’s gemaakt met een drone. Vervolgens vertrok de stoet naar het eindpunt in Doorn, waar de dag met een borrel en hapjes werd afgesloten.
Voor deze 1e editie van de M. de Koning up!tocht gaat het autobedrijf een aanvraag indienen voor een record bij Guinness Records. Volgend jaar vindt de tocht opnieuw plaats en hoopt de Volkswagen dealer het eigen record te overtreffen.

Check Also

Gratis vuurwerkshow in Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs - Op vrijdag 14 december geven vuurwerkberkel.nl, vuurwerkshopbergschenhoek.nl en vuurwerkshop7kamp.nl een spectaculaire gratis vuurwerkshow. Iedereen is uitgenodigd te komen kijken en genieten. De vuurwerkshow start om 19.30 uur en eindigt om ongeveer 20.15 uur. De locatie van de vuurwerkshow is tussen de Archimedesstraat en Edisonstraat in Berkel en Rodenrijs.

Geef een reactie