maandag 18 februari 2019 | week 08
Home » Advertorial » 54 Volkswagen up!s voor een Guinness Record
Regio - M. de Koning organiseerde zaterdag 29 september de 1e M. de Koning up!tocht. Een evenement voor berijders en eigenaren van een Volkswagen up! In navolging op het succesvolle evenement de cabriotocht die het autobedrijf al jaren organiseert, waren dit keer de up!-rijders aan de beurt.

54 Volkswagen up!s voor een Guinness Record

54 Volkswagen up!s voor een Guinness Record

Regio – M. de Koning organiseerde zaterdag 29 september de 1e M. de Koning up!tocht. Een evenement voor berijders en eigenaren van een Volkswagen up! In navolging op het succesvolle evenement de cabriotocht die het autobedrijf al jaren organiseert, waren dit keer de up!-rijders aan de beurt.

Het evenement startte op de Volkswagen vestiging aan de Vlambloem, waar de mensen een route meekregen en een tas met proviand voor onderweg. De route leidde via veel binnendoor weggetjes, dijken en bossen naar de 1e tussenstop bij Tull en ’t Waal. Daar stond de organisatie klaar met broodjes en drankjes. Ook werden er filmopnames en foto’s gemaakt met een drone. Vervolgens vertrok de stoet naar het eindpunt in Doorn, waar de dag met een borrel en hapjes werd afgesloten.
Voor deze 1e editie van de M. de Koning up!tocht gaat het autobedrijf een aanvraag indienen voor een record bij Guinness Records. Volgend jaar vindt de tocht opnieuw plaats en hoopt de Volkswagen dealer het eigen record te overtreffen.

Check Also

Leren aan de keukentafel

Lansingerland - Wat doe je als je kind niet met plezier naar school gaat? Als bijvoorbeeld de uitslag van de eerste CITO-toets tegenvalt? Of je kind moeite heeft met sommige onderdelen van de leerstof? Remedial teaching (RT) kan hierbij helpen. Sabrina Hartwich is remedial teacher en helpt kinderen, één op één, met de (lastige) leerstof. Daarnaast geeft ze het kind vooral weer het vertrouwen en het plezier in leren terug.

Geef een reactie