dinsdag 19 februari 2019 | week 08
Home » Advertorial » Nieuw kantoor Van Bruggen Adviesgroep regio Lansingerland

Nieuw kantoor Van Bruggen Adviesgroep regio Lansingerland

Nieuw kantoor Van Bruggen Adviesgroep regio Lansingerland

Bergschenhoek – Altijd een financieel adviseur in de buurt. Dit is ook de reden dat Hans Terlouw en Marco Stubbe zijn gestart in een geweldig nieuw pand als dé financieel adviseur in regio Lansingerland aan de Tobias Asserlaan 3 in Bergschenhoek.

Als één van de grootste onafhankelijke financiële dienstverleners in Nederland werkt Van Bruggen Adviesgroep samen met vrijwel alle grote geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hans en Marco bezitten ruime kennis uit de praktijk en weten als geen ander waarmee elke klant, volledig objectief geadviseerd kan worden.

Advies op maat, dat er toe doet

Een goed financieel advies begint bij luisteren naar de wensen en daardoor mogelijkheden kunnen bieden. Marco en Hans vertellen: “Wij nemen graag de tijd om de klant te leren kennen zodat ons advies geheel op hun situatie is afgestemd”.
Van Bruggen Adviesgroep biedt naast de financiële dienstverlening zoals wij gewend zijn, ook makelaardij. Door de ruime ervaring en kennis van de omgeving bieden Hans en Marco in samenwerking met een makelaar de juiste ondersteuning bij de aan- en verkoop van uw woning.

Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep is een landelijke organisatie van onafhankelijke, financieel adviseurs. Elke financieel adviseur voldoet aan strenge kwaliteitsnormen en is deskundige in zijn vakgebied. Van Bruggen Adviesgroep wil zich onderscheiden door haar expertise, betrokkenheid, duidelijkheid en een persoonlijke aanpak. Hierbij leveren zij maatwerk dat aansluit bij de persoonlijke wensen en mogelijkheden. Van Bruggen Adviesgroep kijkt niet alleen naar de huidige situatie, maar vooral ook naar de toekomst.

Check Also

Rabobank al helemaal thuis in het gemeentehuis

Lansingerland - Steeds meer mensen kiezen voor thuisbankieren en dat was er mede de reden van dat er voor de Rabobank een andere locatie werd gezocht. Met minder bezoek aan het kantoor en vermindering van medewerkers werd het kantoor aan het Wolfend veel te groot.

Geef een reactie