maandag 10 december 2018 | week 50
Home » Advertorial » Food La Route in Berkel en Rodenrijs

Food La Route in Berkel en Rodenrijs

Food La Route in Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs – Heerlijk eten en veel gezelligheid in het centrum van Berkel en Rodenrijs. Eet mee bij Ferro, Edelweiss, Naar Beneden en Da Mario, waarbij elke gang in een ander restaurant geserveerd wordt. De laatste voorbereidingen worden nu uitgevoerd, zodat er massaal genoten kan worden op woensdagavond 17 oktober.

“De gerechten zijn fantastisch en van hoog culinair niveau, dat wordt genieten voor iedereen! Er wordt rekening gehouden met allergieën, vegetariërs en andere voorkeuren, zodat het iedereen gegarandeerd zal smaken!”, vertelt organisator Renée Turion die hiermee haar drieëntwintigste Food La Route editie organiseert.
Na de 4-gangen krijgt iedereen nog een extra drankje bij Café ’t Centrum. Zo zegt de eigenaar Johan: “Super gezellig dat alle vier de groepen bij mij samenkomen om de avond mooi af te sluiten. De vorige keren waren ook enorm succesvol!”
De kosten voor het deelnemen aan Food La Route zijn € 59,50 p.p. voor vier gangen en vijf glazen drank.
Aanmelden voor Food La Route kan via www.FoodLaRoute.nl.

Check Also

Bakker Ammerlaan, ‘de bakker in de buurt’

In winkelcentrum Het Gouden Hart is een van de 28 winkels van Bakker Ammerlaan gevestigd. Een mooie winkel waar je niet alleen terecht kunt voor vers brood en gebak maar waar je aan de stamtafel ook kan genieten van een goede kop koffie of thee met een vers gebakje.

Geef een reactie