vrijdag 19 oktober 2018 | week 42
Home » Advertorial » Food La Route in Berkel en Rodenrijs

Food La Route in Berkel en Rodenrijs

Food La Route in Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs – Heerlijk eten en veel gezelligheid in het centrum van Berkel en Rodenrijs. Eet mee bij Ferro, Edelweiss, Naar Beneden en Da Mario, waarbij elke gang in een ander restaurant geserveerd wordt. De laatste voorbereidingen worden nu uitgevoerd, zodat er massaal genoten kan worden op woensdagavond 17 oktober.

“De gerechten zijn fantastisch en van hoog culinair niveau, dat wordt genieten voor iedereen! Er wordt rekening gehouden met allergieën, vegetariërs en andere voorkeuren, zodat het iedereen gegarandeerd zal smaken!”, vertelt organisator Renée Turion die hiermee haar drieëntwintigste Food La Route editie organiseert.
Na de 4-gangen krijgt iedereen nog een extra drankje bij Café ’t Centrum. Zo zegt de eigenaar Johan: “Super gezellig dat alle vier de groepen bij mij samenkomen om de avond mooi af te sluiten. De vorige keren waren ook enorm succesvol!”
De kosten voor het deelnemen aan Food La Route zijn € 59,50 p.p. voor vier gangen en vijf glazen drank.
Aanmelden voor Food La Route kan via www.FoodLaRoute.nl.

Check Also

Landelijk congres Buurttoezicht levert concrete resultaten op

Lansingerland - Rond de honderd belangstellenden brachten vanuit het hele land zaterdag 13 oktober een bezoek aan het eerste landelijke congres ‘De toekomst van buurtpreventie initiatieven’ dat in de Week van de Veiligheid werd georganiseerd in het gemeentehuis van Lansingerland.

Geef een reactie