dinsdag 19 februari 2019 | week 08

Het visitekaartje van Lansingerland?

Bijna wekelijks worden de lezers van het vlot te lezen en goed onderlegd weekblad De Heraut, verrast met nieuwe artikelen en foto’s betreffende de verrichtingen van een bepaalde wethouder van de gemeente. De gemeente mag trots zijn op zo’n vertegenwoordigster. De naam van deze wethouder is niet moeilijk te raden: Ankie van Tatenhove.
Er gaat bijna geen week voorbij of er sieren een of meer foto’s van een opening van een bedrijf of een nieuw op te starten project in de krant.
Ik bedoel dit alles in positieve zin. Zij verschijnt steeds lachend en tot in de puntjes gekleed voor de fotograaf. Elke week een andere frisse vrouwelijke outlook.
Ik houd niet van persoonsverheerlijking, maar ik ben er vrijwel zeker van dat veel inwoners van Lansingerland genieten van haar verschijning in De Heraut. Dit durf ik te beweren ondanks dat ik haar niet persoonlijk ken.
Daarom zou ik graag reacties van u als lezers willen horen om haar te kiezen als ‘Visitekaartje van Lansingerland’.

Antoon E. Derix
Bleiswijk

Check Also

Hartelijk dank!

Veelal fiets ik met onze gehandicapte dochter van vrijdag t/m zondag door het recreatiegebied of …

Geef een reactie