maandag 18 februari 2019 | week 08
Home » Lezersschrijven » Snelfietsroute Berkeldijkje

Snelfietsroute Berkeldijkje

Ik schrik van deze plannen. Dat fietsen over de dijk zeer gevaarlijk is, is algemeen bekend. De bedachte oplossing wat mij betreft zeer kostbaar en onnodig. Trek het fietspad vanuit Rodenrijs rechtdoor door het park met aansluiting op de rotonde Berkelseweg. Zelfde resultaat. En het verbreden van de monumentale brug is helemaal belachelijk. Hoezo behoud historische karakter? Door te verbreden gaan auto’s inderdaad juist sneller over de brug. Momenteel is het een natuurlijke snelheidsbegrenzer, die je moet koesteren! Kortom: belachelijk plan. Verspilling van gemeenschapsgeld.

Peter de Hoog

Check Also

Hartelijk dank!

Veelal fiets ik met onze gehandicapte dochter van vrijdag t/m zondag door het recreatiegebied of …

Geef een reactie