donderdag 18 oktober 2018 | week 42
Home » Lezersschrijven » Snelfietsroute Berkeldijkje

Snelfietsroute Berkeldijkje

Ik schrik van deze plannen. Dat fietsen over de dijk zeer gevaarlijk is, is algemeen bekend. De bedachte oplossing wat mij betreft zeer kostbaar en onnodig. Trek het fietspad vanuit Rodenrijs rechtdoor door het park met aansluiting op de rotonde Berkelseweg. Zelfde resultaat. En het verbreden van de monumentale brug is helemaal belachelijk. Hoezo behoud historische karakter? Door te verbreden gaan auto’s inderdaad juist sneller over de brug. Momenteel is het een natuurlijke snelheidsbegrenzer, die je moet koesteren! Kortom: belachelijk plan. Verspilling van gemeenschapsgeld.

Peter de Hoog

Check Also

Zonnebloem bedankt!

Op dinsdag 25 september organiseerde de Zonnebloem weer een middag voor ouderen en gehandicapten in …

Geef een reactie