donderdag 15 november 2018 | week 46
Home » Algemeen » Persconferentie over Week tegen Eenzaamheid

Persconferentie over Week tegen Eenzaamheid

Lansingerland – Wethouder Ankie van Tatenhove geeft op maandag 17 september om 10.30 uur in het Gemeentehuis een toelichting over alle activiteiten tijdens De Week tegen Eenzaamheid van 27 september tot 6 oktober. Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Iedereen kan op enig moment in het leven met eenzaamheid te maken krijgen. In de Week tegen Eenzaamheid wordt aandacht gevraagd voor dit probleem en worden honderden activiteiten georganiseerd om eenzaamheid te voorkomen en verminderen.Tijdens de persconferentie zal wethouder Van Tatenhove ingaan op het thema eenzaamheid in Lansingerland en zal zij de activiteitenkalender van de Week tegen Eenzaamheid presenteren.

Check Also

‘De kunst van vormentaal’ in Kunstgalerie Bleiswijk (4)

Bleiswijk - Met de expositie ‘De kunst van vormentaal’ is Kunstgalerie Bleiswijk er weer in geslaagd een goede en gevarieerde expositie te presenteren. Een negental beeldend kunstenaars toont hierin hun werk in een grote variatie. De expositie is tot 16 december te bekijken; elke zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur in Kunstgalerie Bleiswijk aan de Hoekeindseweg 26 te Bleiswijk.

Geef een reactie