dinsdag 25 september 2018 | week 39
Home » Algemeen » Persconferentie over Week tegen Eenzaamheid

Persconferentie over Week tegen Eenzaamheid

Lansingerland – Wethouder Ankie van Tatenhove geeft op maandag 17 september om 10.30 uur in het Gemeentehuis een toelichting over alle activiteiten tijdens De Week tegen Eenzaamheid van 27 september tot 6 oktober. Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Iedereen kan op enig moment in het leven met eenzaamheid te maken krijgen. In de Week tegen Eenzaamheid wordt aandacht gevraagd voor dit probleem en worden honderden activiteiten georganiseerd om eenzaamheid te voorkomen en verminderen.Tijdens de persconferentie zal wethouder Van Tatenhove ingaan op het thema eenzaamheid in Lansingerland en zal zij de activiteitenkalender van de Week tegen Eenzaamheid presenteren.

Check Also

Rotta Kapoentjes gaan weer starten

Bergschenhoek - Buiten valt er altijd genoeg te zien en te horen. De zomer komt op zijn einde en de herfst laat zich al zien. Een heerlijke periode om een nazomer-ontdektocht te doen met uw kind of kleinkind. Bladeren, zaden en welke kriebeldiertjes zie je nu? Woensdag 26 september is het weer tijd voor mini-avontuur bij de Rotta Kapoentjes.