donderdag 24 januari 2019 | week 04
Home » Algemeen » Persconferentie over Week tegen Eenzaamheid

Persconferentie over Week tegen Eenzaamheid

Lansingerland – Wethouder Ankie van Tatenhove geeft op maandag 17 september om 10.30 uur in het Gemeentehuis een toelichting over alle activiteiten tijdens De Week tegen Eenzaamheid van 27 september tot 6 oktober. Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Iedereen kan op enig moment in het leven met eenzaamheid te maken krijgen. In de Week tegen Eenzaamheid wordt aandacht gevraagd voor dit probleem en worden honderden activiteiten georganiseerd om eenzaamheid te voorkomen en verminderen.Tijdens de persconferentie zal wethouder Van Tatenhove ingaan op het thema eenzaamheid in Lansingerland en zal zij de activiteitenkalender van de Week tegen Eenzaamheid presenteren.

Check Also

Sterren gezocht voor talentenjacht

Bleiswijk - Theater 't Web start dit jaar met de DEB Challenge, De Bleiswijkse talentenjacht. Aanmelden voor deze jaarlijkse wedstrijd is mogelijk voor iedereen tussen de 8 en 80 jaar. Aanmelden kan vanaf heden tot 30 april 2019. De finale is op zaterdag 15 juni.

Geef een reactie