dinsdag 25 september 2018 | week 39
Home » Algemeen » Ontdek de Rottemeren

Ontdek de Rottemeren

Ontdek de Rottemeren

Bergschenhoek – Ontdek de Rottemeren tijdens de Rotte Nazomeravond op vrijdag 14 september. Je vaart door het gebied en passeert diverse hotspots. Je krijgt er cadeautjes, je kunt meedoen aan een spel, krijgt een rondleiding en hebt onderweg prachtige uitzichten. Als kers op de taart ga je naar huis met een gevulde goodybag! De Rotte Nazomeravond en alle activiteiten op de route zijn gratis. Vooraf aanmelden is verplicht via www.ookditisderotte.nl/rotte-nazomeravonden’

Check Also

Rotta Kapoentjes gaan weer starten

Bergschenhoek - Buiten valt er altijd genoeg te zien en te horen. De zomer komt op zijn einde en de herfst laat zich al zien. Een heerlijke periode om een nazomer-ontdektocht te doen met uw kind of kleinkind. Bladeren, zaden en welke kriebeldiertjes zie je nu? Woensdag 26 september is het weer tijd voor mini-avontuur bij de Rotta Kapoentjes.