donderdag 15 november 2018 | week 46
Home » Algemeen » Ontdek de Rottemeren

Ontdek de Rottemeren

Ontdek de Rottemeren

Bergschenhoek – Ontdek de Rottemeren tijdens de Rotte Nazomeravond op vrijdag 14 september. Je vaart door het gebied en passeert diverse hotspots. Je krijgt er cadeautjes, je kunt meedoen aan een spel, krijgt een rondleiding en hebt onderweg prachtige uitzichten. Als kers op de taart ga je naar huis met een gevulde goodybag! De Rotte Nazomeravond en alle activiteiten op de route zijn gratis. Vooraf aanmelden is verplicht via www.ookditisderotte.nl/rotte-nazomeravonden’

Check Also

‘De kunst van vormentaal’ in Kunstgalerie Bleiswijk (4)

Bleiswijk - Met de expositie ‘De kunst van vormentaal’ is Kunstgalerie Bleiswijk er weer in geslaagd een goede en gevarieerde expositie te presenteren. Een negental beeldend kunstenaars toont hierin hun werk in een grote variatie. De expositie is tot 16 december te bekijken; elke zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur in Kunstgalerie Bleiswijk aan de Hoekeindseweg 26 te Bleiswijk.

Geef een reactie