dinsdag 25 september 2018 | week 39
Home » Advertorial » Varinova fleurt Berkel Centrum op

Varinova fleurt Berkel Centrum op

Varinova fleurt Berkel Centrum op

Berkel en Rodenrijs – Met karren vol fleurige cyclamen kwamen de medewerkers van Varinova maandagochtend 10 september naar Berkel Centrum om de bakken van de ondernemers weer vol te zetten met de vrolijke plantjes. De winterharde kleine cyclamen kunnen de komende seizoenen buiten floreren.
Na de bakken van de ondernemers werden er ook tien grote bakken vol cyclamen geplaatst op diverse plekken in het centrum. In totaal bood Varinova rond de 1500 plantjes aan! Varinova had de eerste vestiging in Berkel en Rodenrijs en verhuisde op zoek naar meer ruimte naar Bleiswijk. Het bedrijf is een specialist op het gebied van zaadveredeling en zaadproductie van cyclamen.

Check Also

Het is het hele jaar tijd voor een scherm, kozijn of hor

Het mooie weer heeft ons een groot deel van de zomer verrast, maar dat wil niet zeggen dat er alleen in de zomer aan zonneschermen en horren gedacht wordt. Dat weten ze ook bij Paul ##+## Paul, de leverancier van zonneschermen, maar ook van kunststof en aluminium kozijnen en van horren. “Het is hier het hele jaar druk!” weet Arie Paul uit ervaring. “Want aan het begin van het jaar beginnen we al bij klanten thuis of in het bedrijf met opmeten en vervolgens bekijken wat er allemaal mogelijk is.”