dinsdag 25 september 2018 | week 39
Home » Algemeen » Assertiviteitstraining voor volwassenen

Assertiviteitstraining voor volwassenen

Bergschenhoek – Vanaf 1 oktober start Kwadraad met een assertiviteitstraining voor mannen en vrouwen. Acht wekelijkse bijeenkomsten op donderdag van 16.30 – 18.00 u. op de Wilhelminstraat 1d. De cursus wordt begeleid door twee maatschappelijk werkers. Aan de cursus zijn geen kosten verbonden.
Voor meer informatie, tel: 088 900 4000 of meld je aan via de website; https://www.kwadraad.nl/kalender/assertiviteit-volwassenen-1-november-2018-lansingerland/.

Check Also

Biologische Markt en Burendag

Berkel en Rodenrijs - Burendag is een jaarlijks terugkerend feest. Het is een dag waarop je gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. De Oudelandse Hof organiseert daarom op zaterdag 22 september een Biologische- en streekmarkt in de sfeer van Het Beste van Berkel. De kramen staan in de centrale hal van 11.00 tot 16.00 uur.