dinsdag 13 november 2018 | week 46
Home » Algemeen » Assertiviteitstraining voor volwassenen

Assertiviteitstraining voor volwassenen

Bergschenhoek – Vanaf 1 oktober start Kwadraad met een assertiviteitstraining voor mannen en vrouwen. Acht wekelijkse bijeenkomsten op donderdag van 16.30 – 18.00 u. op de Wilhelminstraat 1d. De cursus wordt begeleid door twee maatschappelijk werkers. Aan de cursus zijn geen kosten verbonden.
Voor meer informatie, tel: 088 900 4000 of meld je aan via de website; https://www.kwadraad.nl/kalender/assertiviteit-volwassenen-1-november-2018-lansingerland/.

Check Also

Een hond aanschaffen is zo moeilijk niet, maar dan…

Bergschenhoek - Wanneer en hoe kiezen we voor een hond? Is het een impuls, kiezen we op het uiterlijk en het lieve koppie, weten we iets over het ras en wat ons te wachten staat als we eenmaal de stap gezet hebben en onze hond opnemen in ons leven?

Geef een reactie