maandag 21 januari 2019 | week 04
Home » Algemeen » Collecteweek Nierstichting

Collecteweek Nierstichting

Lansingerland – De Nierstichting, die dit jaar 50 jaar bestaat, organiseert haar jaarlijkse collecte van 16 t/m 22 september. In het hele land gaan enthousiaste collectanten op pad om te helpen een droom te realiseren: nierziekten kunnen genezen. Alle bijdragen helpen daarbij. En dat is hard nodig want jaarlijks overlijdt 1 op de 6 dialysepatiënten. De Nierstichting heeft veel bereikt voor nierpatiënten. Door te durven én te doen. Tom Oostrom, directeur Nierstichting: “Onze ultieme droom is nierziekten kunnen genezen. Want dat voorkomt dat mensen afhankelijk worden van dialyse of transplantatie om in leven te blijven.” Geef tijdens de Nierstichting collecteweek aan de collectant of doneer direct op nierstichting.nl.

Check Also

Auteur Simone Hartman in bibliotheek

Auteur Simone Hartman in bibliotheek Berkel en Rodenrijs – Op woensdag 6 februari geeft Simone …

Geef een reactie