donderdag 15 november 2018 | week 46
Home » Algemeen » Collecteweek Nierstichting

Collecteweek Nierstichting

Lansingerland – De Nierstichting, die dit jaar 50 jaar bestaat, organiseert haar jaarlijkse collecte van 16 t/m 22 september. In het hele land gaan enthousiaste collectanten op pad om te helpen een droom te realiseren: nierziekten kunnen genezen. Alle bijdragen helpen daarbij. En dat is hard nodig want jaarlijks overlijdt 1 op de 6 dialysepatiënten. De Nierstichting heeft veel bereikt voor nierpatiënten. Door te durven én te doen. Tom Oostrom, directeur Nierstichting: “Onze ultieme droom is nierziekten kunnen genezen. Want dat voorkomt dat mensen afhankelijk worden van dialyse of transplantatie om in leven te blijven.” Geef tijdens de Nierstichting collecteweek aan de collectant of doneer direct op nierstichting.nl.

Check Also

Vrijwillige Palliatieve Terminale ThuisZorg

Geboren worden en sterven, zij horen bij elkaar. Geboorte... hierover praten wij gemakkelijk en graag. Over het sterven, de dood liever niet. Wij weten dat het ooit in ons leven komen gaat. Het toelaten van gedachten hierover in jezelf maar ook het spreken erover, brengen de dood dichterbij terwijl je die juist nog graag wat op afstand wilt houden. Even nog maar niet over denken, praten... Zo herkenbaar.

Geef een reactie