dinsdag 22 januari 2019 | week 04
Home » Sport » Voetbal (VR)

Voetbal (VR)

Berkel en Rodenrijs – Berkel kreeg thuis bezoek van Ter Leede uit Sassenheim voor de tweede bekerwedstrijd in de poule. In het mooie nieuwe thuis-tenue begon Berkel iets na 15.00 uur zeer voortvarend aan de wedstrijd en had duidelijk de regie in handen. In de beginfase waren er veel onbenutte kansen voor Sabrina Pocorni en Lindy Hogendoorn. Ter Leede II kwam nauwelijks bij het doel van Bianca Troost. Berkel had de organisatie goed staan en kwam niet in gevaar. Mooie combinaties en aanvallen werden niet beloond maar vlak voor rust kwam de verdiende voorsprong en het was Sabrina Pocorni die voor de 1-0 tekende. Na de limo en de tactische tips ging Berkel in de tweede helft verder met goed en gedreven voetbal wat kansen opleverde. De net ingevallen Alicia la Cruz zag haar schot gepakt worden door de keepster in de beginfase, maar in de 52e minuut was het wel raak. Een toegekende vrije trap, een paar meter voor de doellijn, werd prima ingeschoten door Melanie den Dulk: 2-0 voorsprong. De gasten kwamen echter terug in de wedstrijd en in de 89e minuut zelfs op gelijke hoogte. De overwinning lag voor het grijpen maar helaas. Het bleef bij één punt, wel goed gevoetbald tegen een team met ervaring in de hoofdklasse, daar kan Berkel absoluut op verder borduren. Komende zaterdag de laatste bekerwedstrijd, de reis gaat naar Klaaswaal voor de ontmoeting tegen SSS II. Start: 12.00 uur.

Check Also

In twaalf weken trainen voor de Vliegende Vrouwen Run

Lansingerland/Oostland - Wie graag onder begeleiding voor de vijf kilometer van de KVDM Vliegende Vrouwen Run op 18 mei wil trainen, kan dit vanaf dinsdag 19 februari doen bij AnnemiekLoopt. Trainster Femke zal deelnemers in twaalf weken klaarstomen voor de hardloopwedstrijd door de Groenzoom.

Geef een reactie