donderdag 15 november 2018 | week 46
Home » Algemeen » Ontdek de Groenstroom

Ontdek de Groenstroom

Lansingerland – Een cultuur- en natuurwandeling op vrijdagavond 21 september om 19.30 uur in het bijzondere Groenzoom gebied. Een tocht vol met verrassingen. U kunt starten tussen 19.30 uur en 20.30 uur en kiezen uit 3 routes met verschillende afstanden. Er zijn drie startpunten: atelier De Hichte (Kleihoogt 1), Tuinderij de Groenzoom (Stroperspad) of op het Ruijvenpad /Terpenpad nabij Pijnacker.
De deelname is gratis, maar geef je wel op. Voor meer informatie kunt u kijken op de Facebookpagina “Ontdek de Groenzoom” of op www.Kleihoogt.nl.

Check Also

Vrijwillige Palliatieve Terminale ThuisZorg

Geboren worden en sterven, zij horen bij elkaar. Geboorte... hierover praten wij gemakkelijk en graag. Over het sterven, de dood liever niet. Wij weten dat het ooit in ons leven komen gaat. Het toelaten van gedachten hierover in jezelf maar ook het spreken erover, brengen de dood dichterbij terwijl je die juist nog graag wat op afstand wilt houden. Even nog maar niet over denken, praten... Zo herkenbaar.

Geef een reactie