dinsdag 25 september 2018 | week 39
Home » Nieuws » TOGB aan de leiding

TOGB aan de leiding

TOGB aan de leiding

Berkel en Rodenrijs – Voor het eerst speelt TOGB ook op zaterdag competitie voetbal. Vorige week werd in de bekerronde gestart met een uitbeurt tegen Hazerswoudse Boys 1. Na 90 minuten werd dit duel beslecht in 2-2. Afgelopen zaterdag mochten de mannen van trainer/coach Paul van Oosten en zijn staf het op het Hoge Land opnemen tegen Hillegersberg 1.

Coach Van Oosten had direct een uitdaging. Hij mistte maar liefst vijf spelers. De puzzel werd door Van Oosten gelegd en een meer dan representatief team startte vol goede moed aan het treffen met Hillegersberg. Het nieuwe kunstgras voelde af en toe wat stroef aan, maar was geen belemmering voor beide teams om een mooie pot voetbal te produceren. Dave Ammerlaan was de gelukkige die het eerste officiële doelpunt in competitie verband op liet tekenen. Daarna was het de beurt aan de gasten. TOGB was zoekende in de eerste helft en zag de mannen uit Rotterdam via twee doelpunten bij rust leiden, 1-2. Na de thee en de nodige aanwijzigingen van Van Oosten kantelde de wedstrijd in het voordeel van TOGB. De toeschouwers die op het late tijdstip, er werd om 17.15 uur pas gestart met de wedstrijd, naar het Hoge Land waren gekomen zagen de wedstrijd via doelpunten van Thijs Raaben (2-2), Joey Lems (3-2) en de altijd gedreven Tim Woudenberg (4-2) gewonnen worden. Na het eerste officiële doelpunt dus ook de eerste officiële winst in beker verband. De zege bracht TOGB aan de leiding voor het bekertoernooi. Mocht TOGB volgende week het uitduel winnend afsluiten bij VEP in Woerden is er zelfs uitzicht op de volgende ronde. De aftrap voor het duel in Woerden op sportpark Cromwijck is om 14.30 uur.

Check Also

Flitsende start van Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs met Erben Wennemars

Lansingerland - Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs heeft een fraaie start van het seizoen weten te maken. In de showroom van automobiel bedrijf Cas Lamens werd voor leden, genodigden en sponsoren plannen voor de toekomst onthuld op sportief en financieel gebied. Met een aankomend lustrum in het vooruitzicht werd ook een jubileumshirt gepresenteerd. Dit geelblauwe shirt zal vanaf seizoen 2019/2020 tot 2023 het nieuwe tenue zijn bij de hockeyvereniging.