dinsdag 20 november 2018 | week 47
Home » Sport » Een zonnig en succesvol Triomf Open Golftoernooi

Een zonnig en succesvol Triomf Open Golftoernooi

Een zonnig en succesvol Triomf Open Golftoernooi

Bergschenhoek – Op vrijdag 7 september werd de achtste editie van het Triomf Golf Open toernooi gehouden. Uiteraard was golfbaan De Hooge Rotterdamsche het decor waarop gespeeld werd. Voor dit evenement hadden alle deelnemers zich aangemeld voor de 18 holes editie. Ze waren onderverdeeld in twee categorieën: Spelers met een echte NGF golfhandicap t/m handicap 36 en spelers met een handicap van 36.1 en hoger. In tegenstelling tot vorig jaar was het weer goed en vond de wedstrijd onder prima zonnige weersomstandigheden plaats.

Bij terugkomst werden de deelnemers door de wedstrijdleiding opgewacht en de scores onder het genot van een hapje en drankje gecontroleerd en ingevoerd in de computer. Organisatoren Fred Valkenburg en Leo Vermeer gingen kort na binnenkomst van de laatste flight over tot de prijsuitreiking. De uitslag bij de 18 holes categorie HCP 36.1 en hoger: 1. Diane Valkenburg 27 punten, zij won de wisselbeker, 2. Theo Kahlman 21 punten, 3. Margareth Valkenburg 20 punten, 4. Jeroen Volmer 18 punten, 5. Monique Vollebregt 18 punten. Longest bij de heren: Theo Kahlman, bij de dames: Margareth Valkenburg. 18 holes categorie NGF spelers handicap tot en met 36 (1e -5 plaatsen): 1. Jacques de Wildt, hij won de wisselbeker met 34 punten, 2. Kees Vermeulen 32 punten, 3. Willem Hoogkamer 32 punten, 4. Ronald Lermer 32 punten, 5. Pim Vermeulen 31 punten, 7. Ronald Lermer 27 punten. Longest bij de heren: Ruud van Meggelen, bij de dames: Jeanne de Winter, neary (gecomb. D/H): Eric Fibbe. De prijzen en versnaperingen voor dit toernooi werden beschikbaar gesteld door Bosch Gereedschap, Sportconnexions, het bestuur van LTC Triomf en een lid van de tennisclub. Organisator Fred Valkenburg bedankte de sponsoren en de medewerkers en leden van De Hooge Rotterdamsche. Na afloop werd genoten van de heerlijke dagschotel.

Check Also

Koud maar schitterend hardloopweer tijdens Najaarscross

Bleiswijk - Zondag 4 november stonden er 115 hardlopers aan de start van de Najaarscross van De Kieviten. Bij de korte en de lange cross werden de lopers over een schitterend parcours langs de Rottemeren geleid.

Geef een reactie