donderdag 15 november 2018 | week 46
Home » Sport » Honkbal

Honkbal

Bergschenhoek – Afgelopen weekend was het Utrechtse UVV de tegenstander. Zoals wel vaker de afgelopen weken was Sherman Gario de startend werper in de thuiswedstrijd op zaterdag. Tot en met inning 4 was er geen vuiltje aan de lucht: Orioles was aanvallend heel productief. Geholpen door veldfouten van de bezoekers en goed slagwerk van The Orioles, liepen zij uit naar een 7-0 voorsprong na de vierde inning. UVV schakelde wat op en wist de inning hierna nog regelmatig te scoren. Doordat Orioles ook in staat was punten toe te voegen werd met een 10-3 voorsprong gestart met de negende inning. Van Veen gooit een strike-out en zijn veld verwerkt twee grondballen: 10-6 winst. Op zondag zou in De Meern hetzelfde moeten gebeuren. De beide teams scoorden regelmatig, met een 6-5 score voor UVV werd gestart aan de negende inning. Na twee snelle outs leek deze partij uit te draaien op een nederlaag, maar Roy Winkel sloeg een twee honkslag, waarna Marwin een homerun sloeg en hiermee Roy Winkel over de thuisplaat bracht, 6-7 winst voor The Orioles. Volgende week zaterdag is de ontmoeting in Dordrecht met Hawks, zondag thuis op het eigen park. Aanvang 14.30 uur. Meer informatie over The Orioles of het spelen van honk- en softbal op http://www.orioles.nl.

Check Also

Vrouwen CVV 2 op Het Kasteel

Berkel en Rodenrijs – Vrijdag 16 november wordt een unieke avond voor speelsters en staf …

Geef een reactie