dinsdag 13 november 2018 | week 46
Home » Algemeen » Gezellige braderie in het centrum van Bergschenhoek

Gezellige braderie in het centrum van Bergschenhoek

Gezellige braderie in het centrum van Bergschenhoek

Bergschenhoek – De braderie van Bergschenhoek werd zaterdag 8 september een gezellige die zich helemaal concentreerde op De Kruin en het aangrenzende korte stukje van de Dorpsstraat en de Vlashoeck, zodat het verkeer overal gewoon door kon rijden.

Met kramen vol leuke en lekkere aanbiedingen verrasten de winkeliers alle bezoekers van het centrum, maar daar bleef het niet bij. Op het plein was een fikse lading zand gestort waar de hele dag beachvolleybal gespeeld kon worden onder leiding van leden van Volley2B. Kegelhonk was present met een echte kegelbaan waar iedereen een balletje overheen kon gooien en de terrassen waren goed bezet. Voor gezellige en originele muziek stonden drie combinaties garant. Onder andere Tuna cuidad de Luz die swingend door het centrum ging, Trio Ritmo dat een plekje vond op De Kruin zelf en de groep La Tunina met vaandels en kleurige kledij.
Het werd een echte End of Summer Party waar veel bezoekers van genoten en ook de winkeliers hadden het naar hun zin met zo’n gezellig centrum.

Check Also

Een hond aanschaffen is zo moeilijk niet, maar dan…

Bergschenhoek - Wanneer en hoe kiezen we voor een hond? Is het een impuls, kiezen we op het uiterlijk en het lieve koppie, weten we iets over het ras en wat ons te wachten staat als we eenmaal de stap gezet hebben en onze hond opnemen in ons leven?

Geef een reactie