dinsdag 25 september 2018 | week 39
Home » Algemeen » Gezellige braderie in het centrum van Bergschenhoek

Gezellige braderie in het centrum van Bergschenhoek

Gezellige braderie in het centrum van Bergschenhoek

Bergschenhoek – De braderie van Bergschenhoek werd zaterdag 8 september een gezellige die zich helemaal concentreerde op De Kruin en het aangrenzende korte stukje van de Dorpsstraat en de Vlashoeck, zodat het verkeer overal gewoon door kon rijden.

Met kramen vol leuke en lekkere aanbiedingen verrasten de winkeliers alle bezoekers van het centrum, maar daar bleef het niet bij. Op het plein was een fikse lading zand gestort waar de hele dag beachvolleybal gespeeld kon worden onder leiding van leden van Volley2B. Kegelhonk was present met een echte kegelbaan waar iedereen een balletje overheen kon gooien en de terrassen waren goed bezet. Voor gezellige en originele muziek stonden drie combinaties garant. Onder andere Tuna cuidad de Luz die swingend door het centrum ging, Trio Ritmo dat een plekje vond op De Kruin zelf en de groep La Tunina met vaandels en kleurige kledij.
Het werd een echte End of Summer Party waar veel bezoekers van genoten en ook de winkeliers hadden het naar hun zin met zo’n gezellig centrum.

Check Also

Rotta Kapoentjes gaan weer starten

Bergschenhoek - Buiten valt er altijd genoeg te zien en te horen. De zomer komt op zijn einde en de herfst laat zich al zien. Een heerlijke periode om een nazomer-ontdektocht te doen met uw kind of kleinkind. Bladeren, zaden en welke kriebeldiertjes zie je nu? Woensdag 26 september is het weer tijd voor mini-avontuur bij de Rotta Kapoentjes.