dinsdag 22 januari 2019 | week 04
Home » Algemeen » Jubileumfeest in 65-jarige speeltuin

Jubileumfeest in 65-jarige speeltuin

Jubileumfeest in 65-jarige speeltuin

Berkel en Rodenrijs – Zaterdag 15 september vanaf 13.30 uur is het feest in speeltuin De Kievit aan de Wilgenlaan in Berkel en Rodenrijs. De speeltuin viert haar 65-jarig bestaan met allerlei leuke activiteiten voor jong en oud.

Op deze dag zijn er allerlei extra activiteiten. Er komt een autobus, helemaal vol met actieve spelletjes voor de kids. Met een springkussen wordt het helemaal feest: dat is er dus ook. Er zal een stand aanwezig zijn met informatie over gezonder snoepen. Daar zal veel lekkers zijn om te proeven. Ook kunnen bezoekers zich laten informeren over de Rookvrije Generatie. Hierover zal eveneens informatie beschikbaar zijn. Vanaf 7 oktober is ook de speeltuin namelijk rookvrij.
Er zijn mooie prijzen te winnen met het Rad van Avontuur, beschikbaar gesteld door veel winkeliers van Berkel Centrum. De opbrengst van deze dag komt ten goede aan een nieuw speeltoestel voor de speeltuin. Meer informatie vindt u op www.speeltuindekievit.nl

Check Also

TooropMavo en Vak College Hillegersberg: kleinschalig en modern

Hillegersberg - De TooropMavo en het Vak College Hillegersberg zijn beide in Hillegersberg gevestigd. In dit artikel een kennismaking met beide scholen.

Geef een reactie