dinsdag 25 september 2018 | week 39
Home » Sport » Voetbal Berkel – VOC 3-2

Voetbal Berkel – VOC 3-2

Berkel en Rodenrijs – Twee verschillende helften bij Berkel tegen deze Rotterdamse tegenstander. VOC stuurde de eerste helft Berkel van het kastje naar de muur. Het was dan ook niet verwonderlijk dat de zondag eersteklasser een 0-2 voorsprong kon nemen, die nog verdiend was ook. Eigenlijk uit het niets zou Berkel voor de aansluiting zorgen na een goede actie van Bart van den Dool die werd afgerond door Freek van der Velden.
Rob Vermeer bracht voor de thee nog de gelijkmaker op het scorebord.
De tweede helft stond Berkel beter en was de organisatie er op vooruit gegaan wat betreft de eerste rondgang. Jos Buitenhuis zou Berkel aan de winst helpen.
“De slechtste wedstrijd tot nog toe”. Zou Berkel-trainer Jan van der Lugt de eerste vijfenveertig minuten analyseren. Daar kon ik niet tevreden over zijn”.

Check Also

Flitsende start van Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs met Erben Wennemars

Lansingerland - Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs heeft een fraaie start van het seizoen weten te maken. In de showroom van automobiel bedrijf Cas Lamens werd voor leden, genodigden en sponsoren plannen voor de toekomst onthuld op sportief en financieel gebied. Met een aankomend lustrum in het vooruitzicht werd ook een jubileumshirt gepresenteerd. Dit geelblauwe shirt zal vanaf seizoen 2019/2020 tot 2023 het nieuwe tenue zijn bij de hockeyvereniging.