dinsdag 22 januari 2019 | week 04
Home » Sport » Voetbal Berkel – VOC 3-2

Voetbal Berkel – VOC 3-2

Berkel en Rodenrijs – Twee verschillende helften bij Berkel tegen deze Rotterdamse tegenstander. VOC stuurde de eerste helft Berkel van het kastje naar de muur. Het was dan ook niet verwonderlijk dat de zondag eersteklasser een 0-2 voorsprong kon nemen, die nog verdiend was ook. Eigenlijk uit het niets zou Berkel voor de aansluiting zorgen na een goede actie van Bart van den Dool die werd afgerond door Freek van der Velden.
Rob Vermeer bracht voor de thee nog de gelijkmaker op het scorebord.
De tweede helft stond Berkel beter en was de organisatie er op vooruit gegaan wat betreft de eerste rondgang. Jos Buitenhuis zou Berkel aan de winst helpen.
“De slechtste wedstrijd tot nog toe”. Zou Berkel-trainer Jan van der Lugt de eerste vijfenveertig minuten analyseren. Daar kon ik niet tevreden over zijn”.

Check Also

In twaalf weken trainen voor de Vliegende Vrouwen Run

Lansingerland/Oostland - Wie graag onder begeleiding voor de vijf kilometer van de KVDM Vliegende Vrouwen Run op 18 mei wil trainen, kan dit vanaf dinsdag 19 februari doen bij AnnemiekLoopt. Trainster Femke zal deelnemers in twaalf weken klaarstomen voor de hardloopwedstrijd door de Groenzoom.

Geef een reactie