dinsdag 25 september 2018 | week 39
Home » Sport » Voetbal TOGB (za) – Hillegersberg (za): 4-2

Voetbal TOGB (za) – Hillegersberg (za): 4-2

Berkel en Rodenrijs- De ploeg van TOGB-trainer Paul van Oosten ging afgelopen zaterdag tegen Hillegersberg voortvarend van start en zag een sterk begin beloond met een doelpunt via een kopbal van Dave Ammerlaan.
Twee foutjes stonden aan de basis waardoor de gasten met een 1-2 voorsprong aan de thee mochten beginnen. In de tweede helft was de organisatie bij de Berkelse ploeg een stuk beter en wist deze de Rotterdamse ploeg onder druk te houden. Joey Lems was verantwoordelijk voor de 2-2. De conditie zou in het vervolg de doorslag geven. Twee balveroveringen werden door de Berkelse voetballers tot doelpunt gepromoveerd. Tim van Woudenberg en Thijs Raaben waren het die de doelman van Hillegersberg de trieste gang naar het net lieten maken.

Check Also

Triomf Open Golftoernooi

Triomf Open Golftoernooi Bergschenhoek – Verleden week maakten we melding van de 8e editie van …