dinsdag 22 januari 2019 | week 04
Home » Sport » Voetbal TOGB (za) – Hillegersberg (za): 4-2

Voetbal TOGB (za) – Hillegersberg (za): 4-2

Berkel en Rodenrijs- De ploeg van TOGB-trainer Paul van Oosten ging afgelopen zaterdag tegen Hillegersberg voortvarend van start en zag een sterk begin beloond met een doelpunt via een kopbal van Dave Ammerlaan.
Twee foutjes stonden aan de basis waardoor de gasten met een 1-2 voorsprong aan de thee mochten beginnen. In de tweede helft was de organisatie bij de Berkelse ploeg een stuk beter en wist deze de Rotterdamse ploeg onder druk te houden. Joey Lems was verantwoordelijk voor de 2-2. De conditie zou in het vervolg de doorslag geven. Twee balveroveringen werden door de Berkelse voetballers tot doelpunt gepromoveerd. Tim van Woudenberg en Thijs Raaben waren het die de doelman van Hillegersberg de trieste gang naar het net lieten maken.

Check Also

Jennifer Tromp richt zich op nationaal korfbalteam en brugklassers

Bergschenhoek - Jennifer Tromp (40) is naast afdelingshoofd van de brugklas op Melanchthon Bergschenhoek ook assistent bondscoach van het Nederlands Korfbalteam. Met Oranje werd ze in oktober 2018 in Friesland Europees Kampioen. Tromp is naast haar werk in Bergschenhoek dus medeverantwoordelijk voor de beste korfballers van Europa. En dat bevalt haar ontzettend goed.

Geef een reactie