dinsdag 25 september 2018 | week 39
Home » Sport » Voetbal Soccer Boys -Groeneweg: 2-1

Voetbal Soccer Boys -Groeneweg: 2-1

Bleiswijk – Komende zaterdag heeft Soccer Boys tegen Hillegersberg aan één punt genoeg voor de volgende bekerronde. Tegen de ploeg uit Zevenhuizen werd het min of meer een makkelijke overwinning voor de Bleiswijkers. De defensieve opstelling van de gasten werd door Soccer Boys verbroken in de eerste helft door een doelpunt van Cas Veldman op aangeven van Wilmar Zeelenberg. Hoewel Soccer Boys veel balbezit had ging het te slordig spelen en werd het, omdat Groeneweg meer uit zijn schulp kroop, een gelijkwaardige wedstrijd tot de rust. De tweede helft werd het snel 2-0 toen Wilmar Zeelenberg raak schoot uit een voorzet van Raymond van Rijn. Soccer Boys liet de touwtjes wat vieren waardoor de gasten tot een tegendoelpunt konden komen.

Check Also

Honkbal

Bergschenhoek – Zaterdag in Dordrecht kon The Orioles na een aantal weken blessureleed weer beschikken …