maandag 21 januari 2019 | week 04
Home » Sport » Voetbal Zwervers – BVCB: 0-1

Voetbal Zwervers – BVCB: 0-1

Capelle aan de IJssel – Met slechts drie basisspelers uit het vorig seizoen heeft de jeugdige formatie van BVCB de zondag tweedeklasser uitstekend partij gegeven. Dat het slecht bij één doelpunt bleef kwam hoofdzakelijk omdat de ploeg van trainer Rob Gieben in de eerste helft een reeks kansen onbenut liet. De aanvallers Yousif de Kock, Coen Barg en Michael de Rooy waren niet erg spitsvondig met de geboden kansen. BVCB dat het moest stellen zonder een aantal routiniers en een jonge gemiddelde leeftijd, had de tweede helft succes via Coen Barg. Hij schoot uit een strakke voorzet raak: 0-1. De druk van de thuisclub was in de slotfase groot maar BVCB gaf niets weg. Rob Gieben over de wedstrijd: “We speelden op zich goed en kregen genoeg kansen. Maar de afwerking laat nog te wensen over. De uitslag had groter moeten uitvallen.”

Check Also

In twaalf weken trainen voor de Vliegende Vrouwen Run

Lansingerland/Oostland - Wie graag onder begeleiding voor de vijf kilometer van de KVDM Vliegende Vrouwen Run op 18 mei wil trainen, kan dit vanaf dinsdag 19 februari doen bij AnnemiekLoopt. Trainster Femke zal deelnemers in twaalf weken klaarstomen voor de hardloopwedstrijd door de Groenzoom.

Geef een reactie