donderdag 15 november 2018 | week 46
Home » Sport » Voetbal Neptunus-Schiebroek – TOGB: 5-1

Voetbal Neptunus-Schiebroek – TOGB: 5-1

Schiebroek/Berkel en Rodenrijs – TOGB heeft ook de tweede wedstrijd in de beker uit tegen Neptunus-Schiebroek verloren met 5-1. De ploeg stond al na twee minuten met 1-0 achter toen een bal niet goed werd weggewerkt. TOGB was niet van slag en kreeg enkele kansjes maar die werden niet benut. Halverwege de eerste helft werd de tweede Rotterdams treffer genoteerd door een te zachte terugspeelbal van Koen van de Broek. Een hoekschop van TOGB van rechts werd genomen door Desko Destanovic en krachtig ingekopt door Jay Zandbergen zonder succes. Een goede actie van Martin La Cruz werd door Shaqiel Mohamedhoesein over geschoten. De tweede helft begon niet goed na een onschuldige overtreding van Jay Zandbergen, de scheids gaf een penalty: 3-0. Er waren kansen voor de Berkelaren. Ian Bakker gaf een goede pass op Martin la Cruz maar zijn inzet ging net naast. Na een actie van Younes Assahi kon Ian Bakker voor de 3-1 zorgen. De jacht op meer werd TOGB in de slotfase noodlottig met de 4-1 en 5-1 voor de thuisclub.

Check Also

Voetbalprogramma voor het weekeinde

Zaterdag: Berkel (Vr1) – Odysseus’91 15.00 uur Wassenaar – TOGB Berkel – Velo 14.30 uur …

Geef een reactie