dinsdag 13 november 2018 | week 46
Home » Algemeen » Altijd gezellige rommelmarkt St. Petrus

Altijd gezellige rommelmarkt St. Petrus

Altijd gezellige rommelmarkt St. Petrus

Berkel en Rodenrijs – We blijven het zeggen: als men in de maand september op dezelfde dag iets organiseert, dan krijgt iedereen meestal te weinig bezoekers c.q. aandacht. Neem nu zaterdag 8 september: onder meer een wielerronde, Open Monumentendag en Bruisend Bergschenhoek, allemaal leuke dingen om te bezoeken, maar het was goed te merken tijdens de rommelmarkt die zorgcentrum St. Petrus op deze dag hield.

John Hofman

Toch werd het weer een gezellige dag voor zowel bezoekers als vrijwilligers, die opnieuw met plezier hun plaats achter de tafels in namen. Ook de dames die poffertjes bakten hadden regelmatig klandizie. Even uitrusten op de gereed staande stoelen met een portie poffertjes op schoot, bestrooid met poedersuiker, is toch geweldig! Er was ook nu weer een hele voorraad gebruikte spulletjes bijeen vergaard. De boekenkraam stond vol met allerlei literatuur, voor zeer kleine prijsjes mee te nemen. Zelfs een electrische relax fauteuil ging van de hand. Deze paste echter niet in de fietstas. Geen probleem: hij wordt deze week keurig thuis bezorgd! Sommige bezoekers gingen weer met volle plastic tassen naar huis en dat was ook de bedoeling van deze rommelmarkt waarvan de opbrengst zal worden besteed aan activiteiten voor de bewoners van het zorgcentrum.

Check Also

Een hond aanschaffen is zo moeilijk niet, maar dan…

Bergschenhoek - Wanneer en hoe kiezen we voor een hond? Is het een impuls, kiezen we op het uiterlijk en het lieve koppie, weten we iets over het ras en wat ons te wachten staat als we eenmaal de stap gezet hebben en onze hond opnemen in ons leven?

Geef een reactie