dinsdag 22 januari 2019 | week 04
Home » Advertorial » Stomen, wassen, strijken, repareren…alles is mogelijk bij Van Leeuwen Stomerij
Serpil Yilmaz in Van Leeuwen Stomerij

Stomen, wassen, strijken, repareren…alles is mogelijk bij Van Leeuwen Stomerij

Stomen, wassen, strijken, repareren…alles is mogelijk bij Van Leeuwen Stomerij

Al meer dan acht jaar heeft Serpil Yilmaz ervaring met het zo goed mogelijk reinigen en repareren van allerlei verschillende soorten textiel. Samen met haar man Murat is Serpil de eigenaar van Van Leeuwen Stomerij in Berkel en Rodenrijs.

“Tien jaar geleden nam mijn vader Van Leeuwen Stomerij uit Voorburg over van de oorspronkelijke eigenaar, de heer Van Leeuwen. Ik ben daar al vrij snel gaan werken en zo heb ik veel ervaring opgedaan. In dit pand zat eerst een andere stomerij. Dit was een van de klanten van mijn vader. Wij haalden hier het stoomwerk op. Toen ik in 2017 hoorde dat de eigenaren wilde gaan stoppen zag ik mijn kans”, vertelt Serpil.

Op 2 januari 2018 is de verbouwde winkel opengegaan. Serpil is iedere dag, behalve zondag, aanwezig in de winkel. “Op donderdag en zaterdag is er een coupeuse in de winkel aanwezig voor alle kledingreparaties. Kleine kledingreparaties zoals het vervangen van een knoop, korter maken van een broek of het afspelden van een kledingstuk doe ik zelf maar voor het meer gespecialiseerde werk hebben we een professional in de winkel. Ik vind service en kwaliteit heel erg belangrijk. Onze garantie gaat verder dan de voordeur. Ik zie graag blije klanten vertrekken met bijvoorbeeld een broek die nu op maat is of een schoon gestreken overhemd. Wij gaan voor het beste resultaat.”

Het aanbod van de stomerij is groot. Niet alleen kunnen zij alles stomen en repareren: van beddengoed, tapijten tot bankhoezen en kleding. Maar ze bieden bijvoorbeeld ook een strijkservice aan. “Mocht u een aantal overhemden hebben die u graag wil laten wassen en strijken, breng ze dan maar naar ons”, vertelt Serpil. “We hebben nu ook een mooie aanbieding voor het stomen van dekbedden, dit kost nu maar 15 euro per dekbed. En als u uw gordijnen wilt laten reinigen krijgt u 20% korting.”

Wilt u meer informatie over de winkel kijkt u dan op vanleeuwenstomerijen.nl.

Check Also

PLUS Koelhuis in finaleronde PLUS Awards

Bergschenhoek - PLUS Koelhuis is weer een stap dichter bij de titel ‘Beste PLUS van Nederland’. Samen met negen andere supermarkten is de supermarkt in hartje Bergschenhoek door naar de finaleronde van de PLUS Awards 2018-2019.

Geef een reactie