dinsdag 25 september 2018 | week 39
Home » Advertorial » Stadsdistributie van brouwer bij bedrijvenpark Oudeland

Stadsdistributie van brouwer bij bedrijvenpark Oudeland

Stadsdistributie van brouwer bij bedrijvenpark Oudeland

Berkel en Rodenrijs – Op dinsdag 4 september is de start gevierd voor de bouw van een nieuw distributiecentrum voor transportbedrijf Nabuurs / Van Opzeeland van waaruit zij voor de brouwer AB InBev de stadsdistributie gaan verzorgen. De viering werd traditiegetrouw gedaan door middel van het slaan van een eerste paal. Op een kavel van 10.000 m2 komt een modern, slim ingericht pand met een speciaal dok voor LZV`s (lange zware voertuigen). Deze zullen de bevoorrading verzorgen, waarna met kleinere wagens de omliggende steden ingereden zal worden. De ambitie is om dat uiteindelijk volledig elektrisch te gaan doen. Door het transport van de brouwer te combineren met bijvoorbeeld kleding, schoenen of elektronica wordt slim nagedacht over de bevoorrading van de steden. Nabuurs behoort op het gebied van distributie bij de grootste logistieke dienstverleners van de Benelux. Als familiebedrijf denken ze in generaties, niet in kwartalen. Edwin Klop, Accountmanager Bedrijven benadrukte: “Wij zijn natuurlijk erg blij dat een bedrijf als Nabuurs gekozen heeft voor onze gemeente. Ard Nabuurs sprak over een rode loper en opvallende flexibiliteit. Voor dit soort complimenten doen wij het.”

Check Also

Natuurgeneeskunde, een andere kijk op gezondheid

Bleiswijk - Een cliënt van middelbare leeftijd kwam voor een consult. Ze had al van kind af aan ernstige eczeem klachten. Vooral op plekken die zichtbaar waren zoals gezicht, nek en handen. Het deed pijn, sprong tot bloedens toe open en maakte haar onzeker. Ze leed fysiek en mentaal onder deze klacht.