dinsdag 13 november 2018 | week 46
Home » Algemeen » Gratis actie graveren autoruiten en vastzetten kentekenplaten
Lansingerland - Een gestolen auto is ontzettend vervelend. Om de kans op diefstal te verkleinen kunt u uw kenteken in de ruiten van uw auto laten graveren. Om diefstal en verlies van kentekenplaten tegen te gaan kunt u deze laten vastzetten met popnagels. In samenwerking met ABS Autoherstel De Haan in Bleiswijk en De Rooy auto’s in Bergschenhoek helpen wij u graag bij het nemen van deze extra beveiligingsmaatregelen.

Gratis actie graveren autoruiten en vastzetten kentekenplaten

Gratis actie graveren autoruiten en vastzetten kentekenplaten

Lansingerland – Een gestolen auto is ontzettend vervelend. Om de kans op diefstal te verkleinen kunt u uw kenteken in de ruiten van uw auto laten graveren. Om diefstal en verlies van kentekenplaten tegen te gaan kunt u deze laten vastzetten met popnagels. In samenwerking met ABS Autoherstel De Haan in Bleiswijk en De Rooy auto’s in Bergschenhoek helpen wij u graag bij het nemen van deze extra beveiligingsmaatregelen.

Tijdens een gratis actie worden uw autoruiten gegraveerd en uw kentekenplaten vastgezet. Er zijn medewerkers van de politie, de gemeente en vrijwilligers van Buurttoezicht Lansingerland aanwezig. Zij staan klaar om u te informeren over veiligheid en het geven van preventietips. Uiteraard kunt u ook al uw vragen stellen. Voor de kinderen staat er een leuk springkussen klaar.

Afspraak maken

De actie is alleen op afspraak en er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wacht niet te lang en maak snel telefonisch een afspraak! Het graveren van de autoruiten en het vastzetten van de kentekenplaten neemt ongeveer 10 minuten van uw tijd in beslag.

Zaterdag 22 september tussen 09.00 en 14.00 uur bij De Rooy, Warmoeziersweg 14 Bergschenhoek, 010-5212166
Zaterdag 29 september tussen 09.00 en 14.00 uur bij De Haan, Chr. Huygensstraat 12 Bleiswijk, 010-5216655

Waarom?

Uw kenteken hoort specifiek bij uw auto. Voor criminelen is het een stuk onaantrekkelijker om een auto te stelen waarbij het kenteken in de ruiten is gegraveerd. Het vervangen van de ruiten is namelijk zeer kostbaar wat het doorverkopen van de auto moeilijk maakt. Daarnaast vergroot het graveren de kans dat uw auto terug gevonden wordt.
Kentekenplaten worden met regelmaat gestolen. Criminelen maken graag gebruik van uw kentekenplaten voor het plegen van criminele activiteiten zoals bijvoorbeeld ramkraken en benzinediefstallen. Diefstal of verlies van uw kentekenplaten levert u een hoop rompslomp op, waaronder het doen van aangifte.

Check Also

Een hond aanschaffen is zo moeilijk niet, maar dan…

Bergschenhoek - Wanneer en hoe kiezen we voor een hond? Is het een impuls, kiezen we op het uiterlijk en het lieve koppie, weten we iets over het ras en wat ons te wachten staat als we eenmaal de stap gezet hebben en onze hond opnemen in ons leven?

Geef een reactie