dinsdag 25 september 2018 | week 39
Home » Algemeen » Burendag in Ontmoet!
Bergschenhoek - Op 22 september organiseert Team Welzijn Bergschenhoek een gezellige burendag in samen werking met Susan Veldman van De Blauwe Zone in Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a.

Burendag in Ontmoet!

Burendag in Ontmoet!

Bergschenhoek – Op 22 september organiseert Team Welzijn Bergschenhoek een gezellige burendag in samen werking met Susan Veldman van De Blauwe Zone in Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a.

Er worden 3 gratis workshops “Vitaal ouder worden” gegeven. Van te voren opgeven is niet nodig. De tijdstippen zijn: 11.00 – 11.30 uur, 12.00 – 12.30 uur en 13.00 – 13.30 uur. De workshops worden gegeven door Susan Veldman. Voor deze dag is er in het sociaal café een speciale burendag actie: Tosti en drankje en/of kroket en drankje € 1,90.

Inhoud workshops

Tijdens de workshops worden er heerlijke ontspannende oefeningen gedaan. Bijvoorbeeld het losmaken van de schouders, letten op de ademhaling, voorzichtig rekken van spieren en nog veel meer. Wie niet goed ter been is, kan deelnemen op een stoel. De oefeningen zijn al meer dan 5.000 jaar oud en stammen uit het Verre Oosten. Daar werden ze beoefend om niet alleen heel oud te worden maar ook om een goede kwaliteit van leven te bereiken en te behouden.

Meer informatie kunt u vinden op www.welzijnlansingerland.nl of bel naar 010 522 5545.

Check Also

Rotta Kapoentjes gaan weer starten

Bergschenhoek - Buiten valt er altijd genoeg te zien en te horen. De zomer komt op zijn einde en de herfst laat zich al zien. Een heerlijke periode om een nazomer-ontdektocht te doen met uw kind of kleinkind. Bladeren, zaden en welke kriebeldiertjes zie je nu? Woensdag 26 september is het weer tijd voor mini-avontuur bij de Rotta Kapoentjes.