dinsdag 25 september 2018 | week 39
Home » Algemeen » Bieb alleen met de lift bereikbaar

Bieb alleen met de lift bereikbaar

Berkel en Rodenrijs – In verband met een reparatie aan de trap is de Bibliotheek Oostland op zaterdag 15 september alleen met de lift bereikbaar. U kunt de boeken deze dag ook in de boekenbus doen. De boeken die voor 17.00 uur in de boekenbus gedaan zijn, worden door de medewerkers ingenomen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met berkelrodenrijs@bibliotheekoostland.nl of bellen met 010-5115972.

Check Also

Rotta Kapoentjes gaan weer starten

Bergschenhoek - Buiten valt er altijd genoeg te zien en te horen. De zomer komt op zijn einde en de herfst laat zich al zien. Een heerlijke periode om een nazomer-ontdektocht te doen met uw kind of kleinkind. Bladeren, zaden en welke kriebeldiertjes zie je nu? Woensdag 26 september is het weer tijd voor mini-avontuur bij de Rotta Kapoentjes.