dinsdag 25 september 2018 | week 39
Home » Advertorial » 28 Dagen Health Challenge bij CrossFit Lansingerland

28 Dagen Health Challenge bij CrossFit Lansingerland

28 Dagen Health Challenge bij CrossFit Lansingerland

Lansingerland – De cijfers liegen niet, 51% van de mensen in Lansingerland heeft overgewicht. Nog eens 13% lijdt aan obesitas. Ondanks alle goede voornemens, betere gezondheidszorg, groter aantal sportscholen en meer mensen op dieet blijven deze cijfers jaar op jaar groeien. Bestaat er een gezonde, leuke, gevarieerde en effectieve manier om de regie over je lichaam te behouden of terug te krijgen? Het antwoord is ja!

15 September start bij Crossfit Lansingerland de Health Challenge. Een maand lang 3 keer per week een uur trainen. Groepslessen van maximaal 12 mensen. Begeleiding van ervaren coaches tijdens de lessen en advies van een voedingscoach om een gezonde leefstijl aan te leren. Daarnaast leer je een ontzettend leuke en ondersteunende community van mensen kennen die allemaal hetzelfde doel hebben. Ze willen hun lichaam gezond maken en houden en als het even kan, de beste versie daarvan creëren.

De kosten van deze Challenge zijn € 99,-. Bij CrossFit Lansingerland ga jij dingen doen die je nooit voor mogelijk had gehouden. Kwaliteit staat bij ons op 1, persoonlijke begeleiding trouwens ook en alles met een grote lading FUN. Kerst staat bijna voor deur en dezelfde goede voornemens van Januari 2018 worden vaak weer afgestoft. Bij ons geen zachte heelmeesters maar 28 dagen knallen naar resultaten.

Zet jouw gezondheid op de eerste plaats! Meld je aan via: info@crossfit-lansingerland.nl of via het FB event op CrossFit Lansingerland.

Check Also

Bingo!!!!!

Vijf ondernemers in het centrum van Bergschenhoek hebben de koppen bij elkaar gestoken om samen een leuke actie te presenteren: Bingo! Die zaken zijn Dierenspecialist Linda, Daan’s Optiek, PLUS Koelhuis, My Way Hairstyling en Ivy Fashion.