zaterdag 22 september 2018 | week 38
Home » Algemeen » Open Reiki- en Meditatieavonden

Open Reiki- en Meditatieavonden

Berkel en Rodenrijs – De Levensstroom, praktijk voor reiki, ayurvedische massage en bloesemremedies start weer een nieuw seizoen met maandelijkse open avonden. Ze zijn bedoeld om kennis te maken met Reiki of om, nadat men een Reikicursus heeft gevolgd, reiki met anderen te kunnen delen. De bijeenkomst wordt geopend met een gesprek over een thema en een meditatie. Daarna ontvangt iedere aanwezige een korte reikibehandeling. De eerstvolgende open avonden zijn op maandag 17 en donderdag 20 september.
De avond begint om 20.00 uur en is voor iedereen toegankelijk tegen betaling van € 5,00.
Informatie of opgave: tel. 5117137 of via e-mail: delevensstroom99@gmail.com.

Check Also

Clubdag voor de Fiat X1/9 Club begint bij de Belevenisboerderij

Berkel en Rodenrijs - De Clubdag van de Fiat X1/9 Club, de Italiaanse sportwagen van meer dan dertig jaar oud, ging zondag 9 september van start bij de Belevenisboerderij Schieveen aan de Oude Bovendijk in Berkel en Rodenrijs. De club bestaat uit in totaal 180 leden en in heel het land rijden nog rond de 200 geregistreerde auto’s van dit type rond.