dinsdag 13 november 2018 | week 46
Home » Algemeen » Open Reiki- en Meditatieavonden

Open Reiki- en Meditatieavonden

Berkel en Rodenrijs – De Levensstroom, praktijk voor reiki, ayurvedische massage en bloesemremedies start weer een nieuw seizoen met maandelijkse open avonden. Ze zijn bedoeld om kennis te maken met Reiki of om, nadat men een Reikicursus heeft gevolgd, reiki met anderen te kunnen delen. De bijeenkomst wordt geopend met een gesprek over een thema en een meditatie. Daarna ontvangt iedere aanwezige een korte reikibehandeling. De eerstvolgende open avonden zijn op maandag 17 en donderdag 20 september.
De avond begint om 20.00 uur en is voor iedereen toegankelijk tegen betaling van € 5,00.
Informatie of opgave: tel. 5117137 of via e-mail: delevensstroom99@gmail.com.

Check Also

Een hond aanschaffen is zo moeilijk niet, maar dan…

Bergschenhoek - Wanneer en hoe kiezen we voor een hond? Is het een impuls, kiezen we op het uiterlijk en het lieve koppie, weten we iets over het ras en wat ons te wachten staat als we eenmaal de stap gezet hebben en onze hond opnemen in ons leven?

Geef een reactie