dinsdag 22 januari 2019 | week 04
Home » Algemeen » Wegwerkzaamheden gemeente Lansingerland

Wegwerkzaamheden gemeente Lansingerland

Wegwerkzaamheden gemeente Lansingerland

In de gemeente Lansingerland vinden de komende weken/maanden diverse wegwerkzaamheden plaats. Een volledig overzicht is te vinden op de website van de gemeente Lansingerland.

Berkel en Rodenrijs

Warmoezerij: tot en met 30 november 2018. Vanwege bouwwerkzaamheden zijn De Warmoezerij direct ten zuiden van de Gemeentewerf en het voet- en fietspad ten zuiden van de Gemeentewerf afgesloten voor al het verkeer. De Warmoezerij is te bereiken via de Westersingel.

Herenstraat en Noordeindseweg: tot 9 november 2018. Werkzaamheden waterleiding.

Herenstraat / kruispunt Laan van Romen – Herenstraat: 10 tot 14 september 2018. Vanwege werkzaamheden is de Herenstraat afgesloten vanaf de Nieuwstraat tot en met/inclusief het kruispunt Herenstraat – Laan van Romen – Gemeentewerf. Deze afsluiting geldt ook voor de hulpdiensten. Voor verkeer wordt er een omleiding ingesteld.

Bergschenhoek

Bergweg-Zuid en Grindweg: tot en met 17 september 2018. Vanwege het maken van een boring onder de weg door is het noodzakelijk om de weg af te sluiten. Bestemmingsverkeer, bussen van de RET en het langzame verkeer (voetgangers, fietsers en bromfietsers) blijven mogelijk via de rijbaan. Hulpdiensten kunnen er ook langs. Tot en met eind november van dit jaar worden er ter voorbereiding op de realisatie van de A16 Rotterdam ook kabel-/leidingwerkzaamheden uitgevoerd.

Bunzingpad: tot en met 14 september 2018, afgesloten.

Dorpsstraat: van 4 tot 14 september 2018. Vanwege werkzaamheden aan de waterleiding en het waarborgen van de veiligheid is het noodzakelijk het aangegeven gedeelte af te sluiten. Voetgangers kunnen er nog langs via het trottoir aan de zijde van de woningen. De afsluiting geldt ook voor de hulpdiensten.

Bleiswijk

Voorlaan: Van 12 september tot 13 december 2018. Vanwege asfaltwerkzaamheden is de rijbaan afgesloten voor al het verkeer. Agrarisch verkeer kan er gedurende bepaalde tijden langs rijden. Hulpdiensten kunnen door het werk indien noodzakelijk.

Hoefweg: Van 13 tot 15 september 2018. Vanwege asfaltwerkzaamheden is de rijbaan afgesloten voor al het verkeer.

Check Also

Op Melanchthon De Blesewic word je wereldwijs

Bleiswijk - Melanchthon De Blesewic is een school voor mavo en havo met drie niveaus brugklassen: mavo, mavo/havo en havo. Een relatief kleine school, maar ook een unieke school die werkt met het concept You We World.

Geef een reactie