dinsdag 13 november 2018 | week 46
Home » Algemeen » Guus Olie al veertig jaar trouw aan Rovasta

Guus Olie al veertig jaar trouw aan Rovasta

Guus Olie al veertig jaar trouw aan Rovasta

Bleiswijk – Als 19-jarige stond Guus Olie in 1978 aan de deur bij Rovasta, het bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van alles wat met roestvaststaal te maken heeft. “Hij bleek vanaf het begin een eigenwijs mannetje,” aldus collega Hans Meerman in zijn speech tot de jubilaris. “Maar hij wist wat hij deed en je moest van goeden huize komen om hem van zijn ideeën af te halen.”

Trees Borkus-Henskens

Vrijdag 31 augustus werd het jubileumfeest gevierd met alle medewerkers, partners, oud-collega’s, relaties en vrienden. Guus stond in het middelpunt; de man die altijd knokt voor de zaak. Met deze eigenschap heeft hij het ver weten te brengen bij Rovasta; al twintig jaar maakt hij deel uit van het managementteam als hoofd verkoop en aandeelhouder.
Guus heeft een paar trouwe klanten om zich heen zoals bijvoorbeeld Bram Ladage, Getinge en nog andere en daar steekt hij veel tijd in. Die klanten en vooral Bram Ladage geven hem veel voldoening in zijn werk. Guus krijgt in zijn werk alle gelegenheid om te doen wat hem het beste lijkt. Die vrijheid maakte hij in de loop der tijd waar met goed werk en tevreden klanten. Een van zijn collega’s: “Natuurlijk moet Rovasta doen wat Guus belooft; RVS kwaliteit leveren en tegen een goede prijs, waar zowel de klant als Rovasta blij mee zijn. Dat veel klanten al jaren zaken met ons doen bewijst dat Rovasta en alle medewerkers het goed doen in wederzijds vertrouwen en met kennis van zaken.”

Lekker verder

Aan afscheid nemen denkt de inmiddels 59-jarige Guus niet. Daarvoor heeft hij het nog veel te veel naar zijn zin in zijn werk. Zijn werk en visie kunnen op veel respect van zijn collega’s rekenen. Maar als hij vrij is geniet hij graag van mooie vakanties met echtgenote Imke. Dan is er ook tijd om ‘even op bezoek te gaan’ bij zijn zoon die in Hong Kong woont en werkt.
Namens alle medewerkers werd Guus in de bloemetjes gezet en ontving hij tal van cadeaus, waarna het jubileumfeest kon losbarsten.

Check Also

Een hond aanschaffen is zo moeilijk niet, maar dan…

Bergschenhoek - Wanneer en hoe kiezen we voor een hond? Is het een impuls, kiezen we op het uiterlijk en het lieve koppie, weten we iets over het ras en wat ons te wachten staat als we eenmaal de stap gezet hebben en onze hond opnemen in ons leven?

Geef een reactie