maandag 21 januari 2019 | week 04
Home » Algemeen » Najaarsmarkt Bleiswijk deelt opbrengst met goed doel

Najaarsmarkt Bleiswijk deelt opbrengst met goed doel

Najaarsmarkt Bleiswijk deelt opbrengst met goed doel

Bleiswijk – De traditionele Najaarsmarkt in en rond de Bleiswijkse dorpskerk vindt dit jaar plaats op zaterdag 15 september. Een deel van de opbrengst is bestemd voor het onderhoud van de eeuwenoude dorpskerk en een deel wordt geschonken aan Stichting Ambulancewens. Deze stichting maakt het mogelijk om laatste wensen van terminaal-zieke mensen uit te laten komen.

Tijdens de Najaarsmarkt wordt getracht een groot bedrag bij elkaar te brengen. Als vanouds kan op de markt gesnuffeld worden tussen boeken, kleding, huisraad, curiosa, elektronica en nog veel meer. Vers fruit, groenten en bloemen zijn te koop op het Herdenkingsplein evenals overheerlijke oliebollen.
In de Kerkstraat kunnen bezoekers een envelop trekken, zelfvervaardigde crea-bea spullen kopen, het gewicht van een kaas raden en schitterende bloemstukjes aanschaffen. Kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen en zich laten schminken. Op het kerkplein bij het rad van avontuur wordt aan de inwendige mens gedacht. Iedereen is van harte welkom.
Er kunnen nog spullen voor de markt ingeleverd worden.
Voor meer informatie: Wieke van der Spek, tel. 079 – 593 38 33.

Check Also

Auteur Simone Hartman in bibliotheek

Auteur Simone Hartman in bibliotheek Berkel en Rodenrijs – Op woensdag 6 februari geeft Simone …

Geef een reactie