donderdag 15 november 2018 | week 46
Home » Sport » Outdoor Valley Wintersport

Outdoor Valley Wintersport

Bergschenhoek – Vanaf 1 augustus is Outdoor Valley de nieuwe eigenaar van Outdoor Ski & Fun. Zij gaat verder onder de naam Outdoor Valley Wintersport. Het buitensportcentrum Outdoor Valley kent een groot aanbod aan sportieve activiteiten en met de overname van de skibaan komt daar skiën, snowboarden en tuben bij. Hierdoor kan men het hele jaar bij Outdoor Valley terecht om sportief te recreëren of gebruik te maken van de horeca faciliteiten. Op de open dagen van 15 en 16 september kunnen gratis proeflessen gevolgd worden.

Check Also

Berkel in bekerwedstrijd langs Maense

Rotterdam - Op sportpark Vreelust mocht Berkel aantreden voor de bekerronde. Opponent Maense begon goed, maar Berkel sloeg toe nadat de thuisclub met tien man kwam te staan. De einduitslag was 3-5.

Geef een reactie