dinsdag 25 september 2018 | week 39
Home » Sport » Outdoor Valley Wintersport

Outdoor Valley Wintersport

Bergschenhoek – Vanaf 1 augustus is Outdoor Valley de nieuwe eigenaar van Outdoor Ski & Fun. Zij gaat verder onder de naam Outdoor Valley Wintersport. Het buitensportcentrum Outdoor Valley kent een groot aanbod aan sportieve activiteiten en met de overname van de skibaan komt daar skiën, snowboarden en tuben bij. Hierdoor kan men het hele jaar bij Outdoor Valley terecht om sportief te recreëren of gebruik te maken van de horeca faciliteiten. Op de open dagen van 15 en 16 september kunnen gratis proeflessen gevolgd worden.

Check Also

Transhoek zet 35 teams op de pedalen

Bergschenhoek - Mountainbikeclub Dirty Hill kan terug kijken op een schitterende zondag waarop de jaarlijkse Transhoek werd verreden. Een duo estafette marathon met een parcours over de kleine -, de midden - en de skiberg in het recreatiegebied van Bergschenhoek.