maandag 21 januari 2019 | week 04
Home » Sport » Outdoor Valley Wintersport

Outdoor Valley Wintersport

Bergschenhoek – Vanaf 1 augustus is Outdoor Valley de nieuwe eigenaar van Outdoor Ski & Fun. Zij gaat verder onder de naam Outdoor Valley Wintersport. Het buitensportcentrum Outdoor Valley kent een groot aanbod aan sportieve activiteiten en met de overname van de skibaan komt daar skiën, snowboarden en tuben bij. Hierdoor kan men het hele jaar bij Outdoor Valley terecht om sportief te recreëren of gebruik te maken van de horeca faciliteiten. Op de open dagen van 15 en 16 september kunnen gratis proeflessen gevolgd worden.

Check Also

In twaalf weken trainen voor de Vliegende Vrouwen Run

Lansingerland/Oostland - Wie graag onder begeleiding voor de vijf kilometer van de KVDM Vliegende Vrouwen Run op 18 mei wil trainen, kan dit vanaf dinsdag 19 februari doen bij AnnemiekLoopt. Trainster Femke zal deelnemers in twaalf weken klaarstomen voor de hardloopwedstrijd door de Groenzoom.

Geef een reactie