maandag 25 maart 2019 | week 13
Home » Advertorial » Bij Da Mario is alles puur Italiaans

Bij Da Mario is alles puur Italiaans

Bij Da Mario is alles puur Italiaans

Berkel en Rodenrijs – Het is al weer bijna anderhalf jaar geleden dat Da Mario de deuren opende van een splinternieuw Italiaans specialiteitenrestaurant op de hoek van de Herenstraat en de Terpstraat midden in het centrum van Berkel en Rodenrijs. Mario kijkt tevreden terug op deze eerste periode en ziet zijn klantenkring groeien.

Met de opening van de nieuwe zaak concentreerde Mario zich helemaal op het restaurant, maar ook op zijn bezorgdienst en de catering voor feesten en partijen. Alles puur Italiaans, want Mario staat dagelijks in de keuken om zijn zelf uitgekozen producten te verwerken tot smakelijke en originele gerechten. Bij Di Mario is het ook mogelijk een deel of het hele restaurant af te huren voor een bijeenkomst of een feest.

Actief

Mario kiest, keurt en kookt, maar hij importeert ook zelf eigen wijnen. Hij gaat regelmatig zelf op zoek naar goede wijnen in verschillende prijsklassen. Hij slaagt er steeds weer in iets bijzonders te vinden en te presenteren. Naast de menukaart kan ook een keuze gemaakt worden uit een twee- of driegangen menu waar hij steeds weer een feestje van weet te maken. Compleet gemaakt met een bijpassende wijn. In het najaar komt er weer een nieuwe kaart met tal van nieuwe gerechten.
Het is een aanrader om – met name in het weekend – een tafel te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Dat kan via tel. 010-2290140.

Verbouwing

Halverwege oktober gaat Pizzeria La Mamma (aan de overkant) – de pizzeria waar de dochter van Mario de scepter zwaait – voor enkele weken dicht om een fikse verbouwing te ondergaan. Er komt een nieuwe, grotere en open keuken in en ook komen er nieuwe toiletten. Daar denken de verbouwers een week of acht de tijd voor nodig te hebben, dus het streven is om voor de kerst klaar te zijn. Bezorgen en afhalen kunnen gewoon doorgaan vanuit de locatie van Da Mario: met dezelfde prijs, dezelfde kwaliteit en dezelfde koks. De klanten kunnen gewoon naar La Mamma blijven bellen.

Check Also

Doner&zo dagelijks geopend en gratis bezorging

Doner&zo dagelijks geopend en gratis bezorging Berkel en Rodenrijs – Vanaf 2015 is Doner&zo in …

Geef een reactie