maandag 21 januari 2019 | week 04
Home » Nieuws » Auto in de sloot

Auto in de sloot

Auto in de sloot

Bleiswijk – Een bestelauto van een bekende supermarkt is zaterdag 1 september in Bleiswijk in de sloot beland. De bestuurder kon zelf ongedeerd uit de auto komen. Hij kreeg, zo laat de politie weten, eerder onenigheid met een medeweggebruiker, waardoor hij van de weg raakte en vanaf de Hoekeindseweg in het aangrenzende water belandde. Hierdoor werd de weg voor langere tijd afgesloten, waardoor het verkeer geruime tijd hinder ondervond. Er moest uiteindelijk een fikse takelwagen aan te pas komen om de wagen weer op het droge te zetten; onder grote belangstelling van veel meelevende Bleiswijkers.

Check Also

Een Lansingerland voor iedereen

Lansingerland - Burgemeester Pieter van de Stadt hees vrijdagochtend 11 januari in alle vroegte de regenboogvlag in top bij het gemeentehuis van Lansingerland. “We zijn een gemeente die open staat voor alle burgers; een gemeente dus die er is voor iedereen!” onderstreepte de burgemeester daarbij.

Geef een reactie