woensdag 14 november 2018 | week 46
Home » Nieuws » Auto in de sloot

Auto in de sloot

Auto in de sloot

Bleiswijk – Een bestelauto van een bekende supermarkt is zaterdag 1 september in Bleiswijk in de sloot beland. De bestuurder kon zelf ongedeerd uit de auto komen. Hij kreeg, zo laat de politie weten, eerder onenigheid met een medeweggebruiker, waardoor hij van de weg raakte en vanaf de Hoekeindseweg in het aangrenzende water belandde. Hierdoor werd de weg voor langere tijd afgesloten, waardoor het verkeer geruime tijd hinder ondervond. Er moest uiteindelijk een fikse takelwagen aan te pas komen om de wagen weer op het droge te zetten; onder grote belangstelling van veel meelevende Bleiswijkers.

Check Also

Container opengebroken

Bleiswijk – Aan de Laan van Mathenesse hebben onbekenden tussen 7 en 8 november een …

Geef een reactie