dinsdag 13 november 2018 | week 46
Home » fbpost » Oproep reünie volleybalvereniging Valeas
Herkent u zichzelf?

Oproep reünie volleybalvereniging Valeas

Oproep reünie volleybalvereniging Valeas

Bergschenhoek – Op zaterdag 6 oktober wordt er een reünie georganiseerd voor oud-leden van volleybalvereniging Valeas. De reünie begint om 19.30 uur en vindt plaats in Berghonk in Bergschenhoek waar menig gezellig sportief uurtje is doorgebracht. De vereniging Valeas heeft bestaan in de periode van 1965 tot 2006, toen de vereniging bekend was onder de verschillende (sponsor)namen zoals Keyzer, Vriend & Nuijen, Wagner & Partners en Alfa Accountants/Leo van der Wel. Er is al een redelijk aantal aanmeldingen binnen, maar hierbij een oproep aan oud-leden om zich alsnog snel aan te melden via valeas1965@gmail.com. Het belooft een gezellig weerzien te worden!

Check Also

Voetbal (VR)

Berkel en Rodenrijs – Tegen de nummer laatst in de hoofdklasse wilde Berkel natuurlijk geen …

Geef een reactie