dinsdag 25 september 2018 | week 39
Home » Advertorial » The Big Event bij Opel dealer Orange Motors

The Big Event bij Opel dealer Orange Motors

The Big Event bij Opel dealer Orange Motors

Berkel en Rodenrijs – Opel dealer Orange Motors Berkel en Rodenrijs maakt het kopen van een nieuwe auto nu wel heel aantrekkelijk. Tijdens de spectaculaire show The Big Event, van 5 tot en met 15 september 2018, krijgt men € 2.000,- extra inruilwaarde bovenop de Autotelex inruilwaarde van de huidige auto. Naast de extra inruilwaarde ontvangt ieder die een nieuwe Opel koopt voor € 500,- gratis brandstof en mag men voor € 250,- aan Opel-accessoires uitkiezen.

“The Big Event strijkt september 2018 weer in Lansingerland neer”, vertelt Roel van der Linden, salesmanager van Orange Motors Berkel en Rodenrijs. “Ook wij doen mee aan deze grootscheepse voordeelshow. Het zal een drukte van belang worden in onze showroom.”
Via www.orangemotors.nl is een inruil-waardecheque aan te vragen. Die kunnen kopers van een nieuwe Opel tijdens de actieperiode van 5 tot en met 15 september 2018 verzilveren wanneer ze hun eigen auto bij Orange Motors inruilen. Alle modellen van Opel doen mee, ook de bedrijfswagens. Opel bedrijfswagens genieten als extra ook nog van 5 jaar financiering tegen 0% rente.
Roel van der Linden: “Ook dit jaar is er weer de verdubbelaar! Elke dag zal er één taxatie worden uitgeloot, die geen € 2.000,-, maar zelfs € 4.000,- extra inruilwaarde ontvangt. Om hiervoor in aanmerking te komen dient men een e-mailadres en NAW-gegevens achter te laten op www.orangemotors.nl”.
Voor de € 500,- brandstof verstrekt Orange Motors aan de koper van een nieuwe Opel een tankpas. Deze pas is tot een jaar na de aankoopdatum geldig. Daarnaast mogen Opel-kopers voor € 250,- aan extra accessoires uitkiezen.

Check Also

Natuurgeneeskunde, een andere kijk op gezondheid

Bleiswijk - Een cliënt van middelbare leeftijd kwam voor een consult. Ze had al van kind af aan ernstige eczeem klachten. Vooral op plekken die zichtbaar waren zoals gezicht, nek en handen. Het deed pijn, sprong tot bloedens toe open en maakte haar onzeker. Ze leed fysiek en mentaal onder deze klacht.