maandag 21 januari 2019 | week 04
Home » Lezersschrijven » Complimenten

Complimenten

Veel tennisverenigingen hebben een terugloop in het ledenbestand, ook de verenigingen in onze regio ontkomen hier niet aan. Daarnaast is het vinden van bestuursleden die de kar moeten trekken een groot probleem. Een uitzondering daarop zal ik u in het navolgende schetsen.
Jaarlijks wordt het Bleiswijk Open georganiseerd in de derde week van augustus. Dit tennistoernooi behoort tot de toppers van de regio en misschien wel ver daarbuiten.
De animator van het toernooi is al 25 jaar toernooidirecteur Roland van Meggelen. Wat hij in de afgelopen week presteerde – en dat geldt ook voor alle jaren hiervoor – grenst aan het onwaarschijnlijke. Natuurlijk geholpen door de gehele toernooicommissie en niet te vergeten de barcommissie is Van Meggelen toch de man die alles voor elkaar krijgt.
Dit jaar waren er de laatste drie dagen van het toernooi optredens van profspelers uit een ver verleden. Vrijdagavond 17 augustus waren er 1000 mensen op het park. Zij genoten intens van de gespeelde partijen.
Ik wil Roland een meer dan groot compliment geven. Laten we hopen dat LTV Bleiswijk nog jaren gebruik mag maken van zijn diensten.

Jan H. Dammes
Bleiswijk

Check Also

Bijzondere ontmoeting

Het begint er mee dat ik twee kaartjes van vrienden kreeg voor een zondagochtend concert …

Geef een reactie