dinsdag 13 november 2018 | week 46
Home » Nieuws » Dolle pret tijdens Megafun Dagen

Dolle pret tijdens Megafun Dagen

Dolle pret tijdens Megafun Dagen

Bleiswijk – Het was zowel maandag als dinsdag dolle pret tijdens de bij Pecto’s georganiseerde Megafun Dagen. Twee dagen van sport en spel en dat helemaal begeleid door de vrijwilligers van Pecto’s.

Alle kinderen uit heel Lansingerland die tussen de 4 en 12 jaar waren konden hier aan deelnemen. De jongsten tot 8 jaar moesten daarbij wel worden begeleid door een volwassene en die vonden dat helemaal niet erg, want ze genoten net zo hard mee met de pret van de kinderen.
Maandag stond water, zeep en glijden op het programma. Met als verrassende onderbreking lekkere popcorn en limonade. Ook de Boa’s en de wijkagent kwamen even een kijkje nemen en vonden het – aan de gezichten te zien – jammer dat ze de 12 jaar gepasseerd waren, anders hadden ze vast en zeker mee gedaan met de spetter- en glijpartij.
Dinsdagmiddag volgde een jungle avontuur en een cowboyrun en ook dat was weer een even grote pretmiddag; twee echte vakantiedagen die de deelnemers niet wilden missen.

Lanparty

Vanaf vrijdag staat de Lanparty op het programma van Pecto’s. Leuk om aan deel te nemen of eens een kijkje te gaan nemen. Deze Lanparty loopt door tot 20 augustus. Belangstellenden vanaf 10 jaar kunnen zich nog aanmelden via www.pectos.nl of facebook Jeugdsoos Pecto’s.

Check Also

Inspiratiecafé Tuin van de Toekomst zet hoveniers aan het werk

Lansingerland - Op uitnodiging van de gemeente Lansingerland kwamen ‘groen’ professionals donderdag 25 oktober bijeen in het inspiratiecafé om met elkaar in gesprek te gaan over de Tuin van de Toekomst. De gemeente wil graag een samenwerking aangaan met die profs - waaronder een aantal Lansingerlandse hoveniers - en steeds meer inwoners bekend maken met de groene tuinbeleving.

Geef een reactie