zaterdag 22 september 2018 | week 38
Home » Nieuws » Dolle pret tijdens Megafun Dagen

Dolle pret tijdens Megafun Dagen

Dolle pret tijdens Megafun Dagen

Bleiswijk – Het was zowel maandag als dinsdag dolle pret tijdens de bij Pecto’s georganiseerde Megafun Dagen. Twee dagen van sport en spel en dat helemaal begeleid door de vrijwilligers van Pecto’s.

Alle kinderen uit heel Lansingerland die tussen de 4 en 12 jaar waren konden hier aan deelnemen. De jongsten tot 8 jaar moesten daarbij wel worden begeleid door een volwassene en die vonden dat helemaal niet erg, want ze genoten net zo hard mee met de pret van de kinderen.
Maandag stond water, zeep en glijden op het programma. Met als verrassende onderbreking lekkere popcorn en limonade. Ook de Boa’s en de wijkagent kwamen even een kijkje nemen en vonden het – aan de gezichten te zien – jammer dat ze de 12 jaar gepasseerd waren, anders hadden ze vast en zeker mee gedaan met de spetter- en glijpartij.
Dinsdagmiddag volgde een jungle avontuur en een cowboyrun en ook dat was weer een even grote pretmiddag; twee echte vakantiedagen die de deelnemers niet wilden missen.

Lanparty

Vanaf vrijdag staat de Lanparty op het programma van Pecto’s. Leuk om aan deel te nemen of eens een kijkje te gaan nemen. Deze Lanparty loopt door tot 20 augustus. Belangstellenden vanaf 10 jaar kunnen zich nog aanmelden via www.pectos.nl of facebook Jeugdsoos Pecto’s.

Check Also

Podiumplaatsen voor de inwoners van Lansingerland

Berkel en Rodenrijs - De 63-ste Berkelse wielerdag zal de boeken ingaan als één waar veel prijzen in eigen huis werden gewonnen: vier podium plekken voor Lansingerlanders. De eerste plaats voor Sten Verzijl bij de junioren. Een derde plaats voor Lars Seldenhuis bij de Nieuwelingen en voor Erwin Meijer uit Berkel en Rodenrijs bij de Amateurs/ Sportklasse. Hoekenaar Frans van Winden pakte bij de 40+ een tweede plaats.