woensdag 19 december 2018 | week 51
Home » Algemeen » Plaatsen vrij in filosofie-leesgroep

Plaatsen vrij in filosofie-leesgroep

Bergschenhoek – Wilt u boeken lezen over filosofie die u bijblijven, daarover inspirerende gesprekken voeren en nieuwe mensen ontmoeten? In de filosofieleesgroep in Bergschenhoek is plaats voor nieuwe leden. De leesgroep, die is opgericht door de landelijke stichting Senia, komt bij elkaar op dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.
De leesgroepen filosofie kiezen uit een door deskundigen samengestelde boekenlijst. De discussie over de boeken vindt plaats aan de hand van leeswijzers met samenvattingen, recensies en discussievragen. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op de website www.senia.nl.
Wie interesse heeft, kan voor meer informatie terecht bij de contactpersoon van de groep, Janneke van der Wees, javanderwees@planet.nl.

Check Also

Oliebollen en glühwein in Wel-Kom!

Berkel en Rodenrijs – Vrijdagmiddag 28 december staan er oliebollen, een hapje en een drankje …

Geef een reactie