maandag 15 oktober 2018 | week 42
Home » Algemeen » Plaatsen vrij in filosofie-leesgroep

Plaatsen vrij in filosofie-leesgroep

Bergschenhoek – Wilt u boeken lezen over filosofie die u bijblijven, daarover inspirerende gesprekken voeren en nieuwe mensen ontmoeten? In de filosofieleesgroep in Bergschenhoek is plaats voor nieuwe leden. De leesgroep, die is opgericht door de landelijke stichting Senia, komt bij elkaar op dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.
De leesgroepen filosofie kiezen uit een door deskundigen samengestelde boekenlijst. De discussie over de boeken vindt plaats aan de hand van leeswijzers met samenvattingen, recensies en discussievragen. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op de website www.senia.nl.
Wie interesse heeft, kan voor meer informatie terecht bij de contactpersoon van de groep, Janneke van der Wees, javanderwees@planet.nl.

Check Also

Wolfert Lyceum kleurt groen

Wolfert Lyceum kleurt groen Bergschenhoek – Op 24 september opende directeur Wind samen met de …

Geef een reactie