woensdag 20 februari 2019 | week 08
Home » Algemeen » Plaatsen vrij in filosofie-leesgroep

Plaatsen vrij in filosofie-leesgroep

Bergschenhoek – Wilt u boeken lezen over filosofie die u bijblijven, daarover inspirerende gesprekken voeren en nieuwe mensen ontmoeten? In de filosofieleesgroep in Bergschenhoek is plaats voor nieuwe leden. De leesgroep, die is opgericht door de landelijke stichting Senia, komt bij elkaar op dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.
De leesgroepen filosofie kiezen uit een door deskundigen samengestelde boekenlijst. De discussie over de boeken vindt plaats aan de hand van leeswijzers met samenvattingen, recensies en discussievragen. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op de website www.senia.nl.
Wie interesse heeft, kan voor meer informatie terecht bij de contactpersoon van de groep, Janneke van der Wees, javanderwees@planet.nl.

Check Also

Orgelconcert Jan Droogers

Bleiswijk/Voorburg - Zaterdagavond 23 februari zal de Bleiswijkse organist Jan Droogers een orgelconcert geven op het prachtige Marianne-orgel van de historische Oude Kerk van Voorburg, waarvan hij ook organist is. Jan Droogers komt met een zeer gevarieerd programma.

Geef een reactie