maandag 18 februari 2019 | week 08
Home » Algemeen » Gespot!

Gespot!

Gespot!

Lansingerland – ’s Avonds tegen half 10 ging het mobieltje van Nonna de Bruijn. Een berichtje ‘Pak gauw je camera. Er zit een ooievaar, links op een lantaarnpaal!’ Nonna rende naar buiten. Gelukkig stond er nog een heel klein beetje zon. En ja, hoor een prachtige ooievaar die lang bleef zitten, zodat Nonna veel foto’s kon schieten. Ze is op een gegeven moment toch maar naar binnen gegaan. “Dit was een mooie afsluiting van de dag”, aldus Nonna de Bruijn.

Check Also

Drie Lansingerlanders present tijdens unieke expositie

Bleiswijk - Tot en met 3 maart is bij Kunstgalerie Bleiswijk een fraaie expositie te bekijken van een achttal beeldend kunstenaars. Onder hen Levity Peters, Marjoke den Engelsen- Treurniet en Aleid Egas die alledrie een warme band met Lansingerland hebben. Kunstgalerie Bleiswijk aan de Hoekeindseweg 26 is geopend op zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis.

Geef een reactie